• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Revizní hovězí
Napište svůj komentář k receptu

Revizní hovězí

autor: Yvča
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Revizní hovězí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 1
      ks česnek Palička
    • 1
      ks cibule Větší
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • bobkový list
    • 5
      ks pepř mletý Zrnek
    • sůl
    • 3
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      lžička máslo

Postup přípravy receptu

1
Česnek oloupeme, našpikujeme stroužky do špalíku masa. Osolíme. Olej rozehřejeme přidáme maso a opečeme ze všech stran. Do kastrolu s poklicí dáme maso, nakrájenou cibuli na kolečka, bobkový list a pepře, zalejeme asi 2 cm vodou a přikrejeme dáme do trouby. Dusíme. Kontrolujeme zda dostatek vody. Když je měkké, vyjmeme maso.
2
Ručním šlehačem rozmixujeme na omáčku i s kořením, přidáme zakysanou smetanu, mletý pepř a sůl dle chuti a lžičku másla. Maso nakrájíme na plátky, necháme chvíli povařit.
3
Podáváme s bramborovou kaší. U nás toto jídlo mají rádi jak muži tak děti. Dětem samozřejmě již nepřipepřuji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí závitky

Hovězí závitky

Zakryté hovězí plátky

Zakryté hovězí plátky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Evangelina Ciprová | 29. 10. 2007 00:34

    Dámy zapomeňte na papiňák. Vřele vám doporučuji zakoupit hrnec na pečení od Tupperware a udělat to v něm. Stojí sice 2,5 tisíce, ale garantuju vám, že nebudete litovat. Já tedy orzhodně nelituju. V životě jsem neměla takové hovězí maso (ať už je to guláš nebo vcelku pečené třeba s kořenovou zeleninou), jako v tomhle hrnci. Akorát je potřeba to péct nejméně 2 hodiny. Čím déle, tím je to lepší. A tenhle recept v něm co nejdřív zkusím.

  • Yvona Daňková | 24. 10. 2007 20:04

    Nezkoušela jsem, ale myslím, že v papiňáku to jde též.

  • Anonym | 24. 10. 2007 17:53

    Tak to vypadá hodně dobře, jenom místo trouby zkusím papiňák.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Pečení Dušení Vaření Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Hovězí maso Máslo Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

Brokolicová polévka se žampiony

Brokolicová polévka se žampiony

Vydatná česnečka

Vydatná česnečka

Dort s ovocem a želatinou

Dort s ovocem a želatinou

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Tom Kha Gai

Tom Kha Gai

Králík na medu

Králík na medu

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

109
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
61
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
29
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
26
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Václav Vydra: Pravda o zdraví Bouškové a natáčení Prostřena!

Václav Vydra: Pravda o zdraví Bouškové a natáčení Prostřena!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

  • Recepty.cz
  • Revizní hovězí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact