• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Revizní hovězí
Napište svůj komentář k receptu

Revizní hovězí

autor: Yvča
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Revizní hovězí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 1
      ks česnek Palička
    • 1
      ks cibule Větší
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • bobkový list
    • 5
      ks pepř mletý Zrnek
    • sůl
    • 3
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      lžička máslo

Postup přípravy receptu

1
Česnek oloupeme, našpikujeme stroužky do špalíku masa. Osolíme. Olej rozehřejeme přidáme maso a opečeme ze všech stran. Do kastrolu s poklicí dáme maso, nakrájenou cibuli na kolečka, bobkový list a pepře, zalejeme asi 2 cm vodou a přikrejeme dáme do trouby. Dusíme. Kontrolujeme zda dostatek vody. Když je měkké, vyjmeme maso.
2
Ručním šlehačem rozmixujeme na omáčku i s kořením, přidáme zakysanou smetanu, mletý pepř a sůl dle chuti a lžičku másla. Maso nakrájíme na plátky, necháme chvíli povařit.
3
Podáváme s bramborovou kaší. U nás toto jídlo mají rádi jak muži tak děti. Dětem samozřejmě již nepřipepřuji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

Bolachan (grilované mleté hovězí maso)

Bolachan (grilované mleté hovězí maso)

Hovězí závitky

Hovězí závitky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Evangelina Ciprová | 29. 10. 2007 00:34

    Dámy zapomeňte na papiňák. Vřele vám doporučuji zakoupit hrnec na pečení od Tupperware a udělat to v něm. Stojí sice 2,5 tisíce, ale garantuju vám, že nebudete litovat. Já tedy orzhodně nelituju. V životě jsem neměla takové hovězí maso (ať už je to guláš nebo vcelku pečené třeba s kořenovou zeleninou), jako v tomhle hrnci. Akorát je potřeba to péct nejméně 2 hodiny. Čím déle, tím je to lepší. A tenhle recept v něm co nejdřív zkusím.

  • Yvona Daňková | 24. 10. 2007 20:04

    Nezkoušela jsem, ale myslím, že v papiňáku to jde též.

  • Anonym | 24. 10. 2007 17:53

    Tak to vypadá hodně dobře, jenom místo trouby zkusím papiňák.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Pečení Dušení Vaření Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Hovězí maso Máslo Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelníky

Zelníky

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Cibulovo-česneková plec

Cibulovo-česneková plec

Kokosová bábovka ze šlehačky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Utopenci podle Gajzy

Utopenci podle Gajzy

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

535
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
56
Okurkové řezy s paprikou
Okurkové řezy s paprikou
46
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
33
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…
26
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Překvapení na Krampolově (†87) pohřbu: Exmilenka přišla i s potomky! Jiří ji sbalil v sedmnácti

Překvapení na Krampolově (†87) pohřbu: Exmilenka přišla i s potomky! Jiří ji sbalil v sedmnácti

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Revizní hovězí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact