• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Reuben sendvič s červeným zelím

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
6fotografií
Nahrát fotku
 

Reuben sendvič je americká klasika, kterou si určitě zamilujete i vy. Mezi opečenými plátky chleba se skrývá směs červeného zelí s česnekem a křenem. Nechybí ani pěkně rozpečený plátek sýra a nakládané okurky k podávání.

Suroviny

2 porce
    • 0,25
      ks červené zelí
    • 50
      g máslo
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      lžíce smetanový křen
    • 3
      lžíce bílý vinný ocet
    • 4
      plátek žitný chléb racio
    • 3
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce dijonská hořčice
    • 4
      plátek ementál nebo čedar
    • 4
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájejte na velmi jemné proužky. V kastrolu rozehřejte polovinu másla, vsypte zelí a restujte ho asi 2 minuty. Přidejte drcený česnek, osolte a opepřete a minutu restujte. Pak vmíchejte křen s octem, zmírněte plamen a pod pokličkou duste 5 minut. Odstavte.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Krajíce chleba potřete máslem a namazanou stranou dolů opečte na pánvi.
3
Majonézu promíchejte s dijonskou hořčicí a namažte ji na neopečenou stranu chleba.

RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec

4
Na 2 krajíce navršte po pořádné porci zelí, položte po 2 plátcích sýra a přiklopte je zbylými krajíci opečenou stranou nahoru. Navrch položte po plátku másla a vložte i s pánví (případně chléb přendejte na plech) do rozpálené trouby pod gril. Grilujte asi 1 minutu, až se máslo i sýr roztečou.
5
Sendvič rozkrojte ostrým nožem na dvě části a podávejte ihned s nakládanými okurkami.
6
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s vajíčkem

Sendvič s vajíčkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sendviče FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Červené zelí Česnek Dijonská hořčice Ementál Majonéza Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Smetanový křen Sůl Žitný chléb RACIO

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí vejmysl

Krůtí vejmysl

Metrový koláč

Metrový koláč

Košíčky z ledových kaštanů

Košíčky z ledových kaštanů

Jablečný koláč s ořechy

Jablečný koláč s ořechy

Vařený krém do cukroví a řezů

Vařený krém do cukroví a řezů

kuřecí srdíčka

kuřecí srdíčka

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Pekanový koláč

Pekanový koláč

Muffiny na více způsobů

Muffiny na více způsobů

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

111
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
98
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
94
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
73
Bábovka Margotka s čokoládou
Bábovka Margotka s…
64
Bábovka z kefíru hrníčková
Bábovka z kefíru…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Manželka hokejisty Červenky Veronika: První slova o rozvodu!

Manželka hokejisty Červenky Veronika: První slova o rozvodu!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s bramborami a…
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka…
Restovaný losos se šťouchanými brambory a tvarohovým dipem
Restovaný losos se šťouchanými brambory…
Reveňová zavařenina
Reveňová zavařenina
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact