• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Reuben sendvič s červeným zelím

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
Reuben sendvič s červeným zelím
6fotografií
Nahrát fotku
 

Reuben sendvič je americká klasika, kterou si určitě zamilujete i vy. Mezi opečenými plátky chleba se skrývá směs červeného zelí s česnekem a křenem. Nechybí ani pěkně rozpečený plátek sýra a nakládané okurky k podávání.

Suroviny

2 porce
    • 0,25
      ks červené zelí
    • 50
      g máslo
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      lžíce smetanový křen
    • 3
      lžíce bílý vinný ocet
    • 4
      plátek žitný chléb racio
    • 3
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce dijonská hořčice
    • 4
      plátek ementál nebo čedar
    • 4
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

1
Zelí nakrájejte na velmi jemné proužky. V kastrolu rozehřejte polovinu másla, vsypte zelí a restujte ho asi 2 minuty. Přidejte drcený česnek, osolte a opepřete a minutu restujte. Pak vmíchejte křen s octem, zmírněte plamen a pod pokličkou duste 5 minut. Odstavte.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Krajíce chleba potřete máslem a namazanou stranou dolů opečte na pánvi.
3
Majonézu promíchejte s dijonskou hořčicí a namažte ji na neopečenou stranu chleba.

RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec

4
Na 2 krajíce navršte po pořádné porci zelí, položte po 2 plátcích sýra a přiklopte je zbylými krajíci opečenou stranou nahoru. Navrch položte po plátku másla a vložte i s pánví (případně chléb přendejte na plech) do rozpálené trouby pod gril. Grilujte asi 1 minutu, až se máslo i sýr roztečou.
5
Sendvič rozkrojte ostrým nožem na dvě části a podávejte ihned s nakládanými okurkami.
6
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s rybou v těstíčku

Sendvič s vajíčkem

Sendvič s vajíčkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sendviče FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Červené zelí Česnek Dijonská hořčice Ementál Majonéza Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Smetanový křen Sůl Žitný chléb RACIO

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Vánočka od babičky

Vánočka od babičky

Rafaelo

Rafaelo

Česnečka z Vysočiny

Česnečka z Vysočiny

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Beránek s kandovaným ovocem

Beránek s kandovaným ovocem

Limoncello

Limoncello

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Rybízový koláč jako od babičky
Rybízový koláč jako od…
22
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
21
Ratatouille IV.
Ratatouille IV.
21
Znojemské okurky
Znojemské okurky

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s bramborami a…
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha
Restovaný bramborový salát podle Zdeňka…
Restovaný losos se šťouchanými brambory a tvarohovým dipem
Restovaný losos se šťouchanými brambory…
Reveňová zavařenina
Reveňová zavařenina
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Rib eye steak se sušenými rajčaty
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu
  • Recepty.cz
  • Reuben sendvič s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact