• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Restované vepřové v křenové marinádě a česneku
Napište svůj komentář k receptu

Restované vepřové v křenové marinádě a česneku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Restované vepřové v křenové marinádě a česneku
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • vepřové maso na 2 porce
    • 1
      ks moravská klobása nebo jiná uzenina podle chuti
    • česnek 1 palička
    • vepřové sádlo
    • sůl
  • Marináda
    • rostlinný olej 5 polévkových lžic
    • křen 1 čajová lžička
    • křenová hořčice 1 čajová lžička
    • rajský protlak 1 čajová lžička
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si připravíme marinádu. Do misky nalijeme olej, přidáme křen, křenovou hořčici, rajčatový protlak, sůl, pepř a majoránku (takové univerzální koření:-D) a vše dobře promícháme.
2
Když budeme mít marinádu připravenou, na pánvi rozehřejeme vepřové sádlo (kvůli lepší chuti) a přidáme moravskou klobásu nakrájenou na malé kousky. Až bude klobása skoro hotová přidáme utřený česnek a krátce, cca 2-3 minuty, restujeme (to proto aby česnek nezhořknul a neztratil svoji chuť). Poté přidáme vepřové maso nakrájené na kostky a za cca 4 minuty přidáme připravenou marinádu. Vše restujeme na prudkém ohni cca 15 minut.
3
Podáváme s vařenými brambory zalitými rozehřátým máslem a posypané jarní cibulkou nebo čerstvou pažitkou. Ve výběru nápojů se přikláním k dobře vychlazenému světlému pivu ;-) ...
4
Přeji Dobrou Chuť
5
Lukáš Cach
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křidýlka v marinádě z ančoviček a česneku

Křidýlka v marinádě z ančoviček a…

Restované brambory s česnekem

Restované brambory s česnekem

Restované brambory-paprikové

Restované brambory-paprikové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Křen Křenová hořčice Majoránka Moravská klobása Pepř mletý Rajský protlak Rostlinný olej Sůl Vepřové maso Vepřové sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Chléb skoro jako Šumava

Chléb skoro jako Šumava

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Guláš

Guláš

Černá čočka se zeleninou - salát nebo příloha

Černá čočka se zeleninou - salát nebo…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

228
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
140
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
97
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
27
Banánové smoothie s avokádem
Banánové smoothie s…
23
Hovězí guláš v tlakáči
Hovězí guláš v tlakáči

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Restované vepřové v křenové marinádě a česneku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact