• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Remuláda a la France
Napište svůj komentář k receptu

Remuláda a la France

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Remuláda a la France
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g majonéza (Hellman´s)
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • citronová šťáva Z 1/2 citrónu
    • 2
      ks nakládané okurky (Velké jako palec) jemně posekané
    • 1
      lžička estragon Sušeného či tarragonu (důležité pro chuť)
    • 1
      lžička petrželová nať Posekané
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžíce pepř drcený
    • 3
      tabasco Kapky

Postup přípravy receptu

1
V hlubší misce ručně, nebo v mixéru smícháme všechny ingredience. Necháme přes noc vychladit. V zavřené sklenici vydrží v lednici remuláda déle než měsíc.
2
Výborné ke zbytkům studených ryb, jehněčího a hovězího z vánoc, dobré i jako podklad na sendviče místo másla.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pastis Petite | 7. 12. 2006 14:04

    Přesně tak, jak píše paní Jana z Kanady. Estragon (tarragon) právě chuťově odděluje tatarskou omáčku od remulády. Dobrou chuť!

  • Jana z Kanady | 6. 12. 2006 18:11

    Tarragon je estragon.Tarragon je anglicky,mozna i francouzky,to presne nevim.

  • Jaroslava Oumarová | 6. 12. 2006 10:03

    Takhle podobně dělám domácí tatarku, jen ještě nastavuju majonézu jogurtem a přidávám najemno nasekanou cibuli. Ten estragon zkusím příště, je to typické francouzské koření:-)) Mám dotaz: tarragon je něco podobného? Nikdy jsem to slovo neslyšela...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Chlazení Mixování Francie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Dijonská hořčice Estragon Majonéza Nakládané okurky Pepř drcený Petrželová nať Sůl Tabasco
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemný ovocný dezert

Jemný ovocný dezert

Paprikový salát

Paprikový salát

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Kokosky II.

Kokosky II.

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Čokoládová roláda

Čokoládová roláda

Muffiny s lentilkami

Muffiny s lentilkami

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

325
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-ovocný salát…
122
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
111
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
20
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
20
Snadný marinovaný losos
Snadný marinovaný losos

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Remuláda a la France
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact