• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Remoskové brambory
Napište svůj komentář k receptu

Remoskové brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Remoskové brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • 1
      ks hlávkové zelí Menší
    • 1
      ks mrkev Větší
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • sýr
    • uzené maso
    • kmín
    • masox
    • grilovací koření (Nebo jiné které máte rádi)
    • ocet
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
V remosce na plotně si nejprve zpěníme cibulku, kterou jsme nakrájeli na větší kousky. Přidáme na kostičky nakrájené uzené a lehce ho osmahneme. Přidáme na nudličky nakrájené zelí, papriku a mrkev. Podlijeme vodou, přihodíme masox, kmín, sůl a dusíme.
2
Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na kolečka. Když je zelenina měkká (je dobré, když zůstane trochu šťávy), dochutíme octem a poklademe plátky brambor. Okořeníme dle chuti (my rádi grilovací koření) a dáme zapéct, dokud brambory nejsou hotové. Chvíli před koncem pečení posypeme sýrem, dopečeme a můžeme servírovat.
3
Je to velice dobrý, zdravý oběd (vynecháme-li uzené) a zašpiníme minimum nádobí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kata Z. | 19. 2. 2009 20:47

    Je sice pravda, že to vše lze udělat i bez sporáku, ale s mojí předpotopní remoskou by to bylo asi mnimálně na pár hodin, zatímco takto mám za hoďku hotovo. Samozřejmě jde jen o to, jak to komu nejvíc vyhovuje.

  • Tereza J. | 19. 2. 2009 13:32

    Za mladučkej mladi sme remosku používali tiež, mali sme ju ešte doma, potom, keď som sa vydala, sme ju kúpili tiež. Ale skutočne je zbytočné k tomu používať sporák, všetko kompletne sa v remoske uribiť dá.

  • Jana Podolská | 19. 2. 2009 13:07

    S klasickým typem remosky, která peče jen zvrchu je to v receptu popsáno srozumitelně - připravíme na sporáku a až na zapečení přiklopíme pečící víko. Já jsem zamlada také takhle vařívala.

  • Tereza J. | 18. 2. 2009 18:03

    Tiež sa divím, načo je potom remoska, keď to robím na sporáku ? Stačí normálny hrniec. Ale toto všetko sa v remoske urobiť dá, bez sporáku : ))) A presme podľa postupu.

  • Jana Pátková | 18. 2. 2009 15:31

    Remosku na plotně ? ? Asi je myšleno, že zapneme pánev - remosku a na tom děláme potraviny ? Potom už to jde v pohodě, i když brambory se podle mého dělají "trošku" déle, než zelenina? No, nevím, ráda si nechám poradit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Grilovací koření Hlávkové zelí Kmín Masox Mrkev Ocet Olej Paprika Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Zeleninová frittata

Zeleninová frittata

Hruškové muffiny

Hruškové muffiny

Zapečené kuřecí s rajčaty

Zapečené kuřecí s rajčaty

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

105
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…
55
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
46
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
43
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
37
Kynutý koláč s tvarohem
Kynutý koláč s tvarohem

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Bohuš Matuš ukázal svou krásnou rodinu: Malá Natálka je šoumenka po tatínkovi!

Bohuš Matuš ukázal svou krásnou rodinu: Malá Natálka je šoumenka po tatínkovi!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Remoskové brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact