• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Remoskové brambory
Napište svůj komentář k receptu

Remoskové brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Remoskové brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • 1
      ks hlávkové zelí Menší
    • 1
      ks mrkev Větší
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • sýr
    • uzené maso
    • kmín
    • masox
    • grilovací koření (Nebo jiné které máte rádi)
    • ocet
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
V remosce na plotně si nejprve zpěníme cibulku, kterou jsme nakrájeli na větší kousky. Přidáme na kostičky nakrájené uzené a lehce ho osmahneme. Přidáme na nudličky nakrájené zelí, papriku a mrkev. Podlijeme vodou, přihodíme masox, kmín, sůl a dusíme.
2
Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na kolečka. Když je zelenina měkká (je dobré, když zůstane trochu šťávy), dochutíme octem a poklademe plátky brambor. Okořeníme dle chuti (my rádi grilovací koření) a dáme zapéct, dokud brambory nejsou hotové. Chvíli před koncem pečení posypeme sýrem, dopečeme a můžeme servírovat.
3
Je to velice dobrý, zdravý oběd (vynecháme-li uzené) a zašpiníme minimum nádobí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kata Z. | 19. 2. 2009 20:47

    Je sice pravda, že to vše lze udělat i bez sporáku, ale s mojí předpotopní remoskou by to bylo asi mnimálně na pár hodin, zatímco takto mám za hoďku hotovo. Samozřejmě jde jen o to, jak to komu nejvíc vyhovuje.

  • Tereza J. | 19. 2. 2009 13:32

    Za mladučkej mladi sme remosku používali tiež, mali sme ju ešte doma, potom, keď som sa vydala, sme ju kúpili tiež. Ale skutočne je zbytočné k tomu používať sporák, všetko kompletne sa v remoske uribiť dá.

  • Jana Podolská | 19. 2. 2009 13:07

    S klasickým typem remosky, která peče jen zvrchu je to v receptu popsáno srozumitelně - připravíme na sporáku a až na zapečení přiklopíme pečící víko. Já jsem zamlada také takhle vařívala.

  • Tereza J. | 18. 2. 2009 18:03

    Tiež sa divím, načo je potom remoska, keď to robím na sporáku ? Stačí normálny hrniec. Ale toto všetko sa v remoske urobiť dá, bez sporáku : ))) A presme podľa postupu.

  • Jana Pátková | 18. 2. 2009 15:31

    Remosku na plotně ? ? Asi je myšleno, že zapneme pánev - remosku a na tom děláme potraviny ? Potom už to jde v pohodě, i když brambory se podle mého dělají "trošku" déle, než zelenina? No, nevím, ráda si nechám poradit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Grilovací koření Hlávkové zelí Kmín Masox Mrkev Ocet Olej Paprika Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Čočkový salát se zelím

Čočkový salát se zelím

Gyros po řecku s českým masem

Gyros po řecku s českým masem

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

prejt

prejt

Metrový dort II.

Metrový dort II.

Marokánky IV.

Marokánky IV.

Fazole s rajčaty

Fazole s rajčaty

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

344
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
154
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
125
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
108
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
79
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Remoskové brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact