• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Remoskové brambory
Napište svůj komentář k receptu

Remoskové brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Remoskové brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • 1
      ks hlávkové zelí Menší
    • 1
      ks mrkev Větší
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • sýr
    • uzené maso
    • kmín
    • masox
    • grilovací koření (Nebo jiné které máte rádi)
    • ocet
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
V remosce na plotně si nejprve zpěníme cibulku, kterou jsme nakrájeli na větší kousky. Přidáme na kostičky nakrájené uzené a lehce ho osmahneme. Přidáme na nudličky nakrájené zelí, papriku a mrkev. Podlijeme vodou, přihodíme masox, kmín, sůl a dusíme.
2
Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na kolečka. Když je zelenina měkká (je dobré, když zůstane trochu šťávy), dochutíme octem a poklademe plátky brambor. Okořeníme dle chuti (my rádi grilovací koření) a dáme zapéct, dokud brambory nejsou hotové. Chvíli před koncem pečení posypeme sýrem, dopečeme a můžeme servírovat.
3
Je to velice dobrý, zdravý oběd (vynecháme-li uzené) a zašpiníme minimum nádobí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kata Z. | 19. 2. 2009 20:47

    Je sice pravda, že to vše lze udělat i bez sporáku, ale s mojí předpotopní remoskou by to bylo asi mnimálně na pár hodin, zatímco takto mám za hoďku hotovo. Samozřejmě jde jen o to, jak to komu nejvíc vyhovuje.

  • Tereza J. | 19. 2. 2009 13:32

    Za mladučkej mladi sme remosku používali tiež, mali sme ju ešte doma, potom, keď som sa vydala, sme ju kúpili tiež. Ale skutočne je zbytočné k tomu používať sporák, všetko kompletne sa v remoske uribiť dá.

  • Jana Podolská | 19. 2. 2009 13:07

    S klasickým typem remosky, která peče jen zvrchu je to v receptu popsáno srozumitelně - připravíme na sporáku a až na zapečení přiklopíme pečící víko. Já jsem zamlada také takhle vařívala.

  • Tereza J. | 18. 2. 2009 18:03

    Tiež sa divím, načo je potom remoska, keď to robím na sporáku ? Stačí normálny hrniec. Ale toto všetko sa v remoske urobiť dá, bez sporáku : ))) A presme podľa postupu.

  • Jana Pátková | 18. 2. 2009 15:31

    Remosku na plotně ? ? Asi je myšleno, že zapneme pánev - remosku a na tom děláme potraviny ? Potom už to jde v pohodě, i když brambory se podle mého dělají "trošku" déle, než zelenina? No, nevím, ráda si nechám poradit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Grilovací koření Hlávkové zelí Kmín Masox Mrkev Ocet Olej Paprika Sůl Sýr Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s nudlemi

Slepičí polévka s nudlemi

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

Pivní výpečky s bramborovými noky

Pivní výpečky s bramborovými noky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

75
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Buřty na pivě
Buřty na pivě
24
Znojemské okurky
Znojemské okurky
23
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Remoskové brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact