• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Řecké šunkafleky
Napište svůj komentář k receptu

Řecké šunkafleky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řecké šunkafleky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g šunka Popř. šunkového salámu
    • 200
      g eidam sýr
    • 200
      g uzený eidam
    • 200
      g balkánský sýr
    • 1
      balíček flíčky
    • 1
      kelímek smetana

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme flíčky klasicky v osolené vodě. Šunku pokrájíme na malé kostičky. Všechny sýry nastrouháme. Dáme do zapékací misky, promícháme, zalijeme kelímkem smetany a zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecké masové jednohubky

Řecké masové jednohubky

Řecké kuře v peřince

Řecké kuře v peřince

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 9. 3. 2008 12:08

    Jídlo, je určitě dobré. Jde tam celkem 600 g různého sýra. Při současných cenách sýrů je to ale doslova luxusní jídlo. Ach,co se dá dělat. Musím udělat něco levnějšího.

  • Patrick Schmitt | 8. 3. 2008 23:19

    Řekové snad ani neznají Eidam, natož uzený Eidam a balkánský sýr také nepoužívají. Mají mnohem jemnější a chutnější Fetu (která se da sehnat i pod názvem Apetina). Jinak ale věřím, že pro lidi, kteří milují věci zapečené se sýrem, je to chutné.

  • Klára Vosmanská | 30. 7. 2007 11:49

    Moc nám to s manželem chutnalo. Místo salámu jsem tam osmažila uzené a kořenovou zeleninu. Překvapilo mne, jak je to s tím balkánem dobré, Doporučuji.

  • Pavel Otruba | 10. 5. 2007 18:53

    Výborný nápad, dělal jsen již 2x a moc chutnalo.

  • Pavel Otruba | 21. 4. 2007 08:40

    Výborný nápad, chutná skvěle.

  • Editka a Petanek | 6. 3. 2007 04:41

    Zitra jdu na to taky, diky za napad!:-)

  • AničkA | 12. 8. 2006 21:23

    Moc mi chutnaly :)

  • Anonym | 31. 7. 2006 21:45

    Zítra jdu na to.Díky

  • vege | 15. 7. 2006 21:24

    TIP - místo masa tam šupněte mraženou zeleninu s fazolovymi lusky. Jidlo samo o sobe je dost syte a zeleninka osvezi... Jo, a ten balk. syr jidlo hodne prosoluje, takze tesoviny uvarte radeji mene slane....

  • Anonym | 4. 2. 2006 13:48

    A co s uzeným masem? Výborné!

  • Milí Vacková | 3. 2. 2006 17:50

    Je to moc dobrý recept.Upřímně díky.

  • Lucy | 11. 7. 2005 08:54

    Fakt byly výborné, dělala jsem je už asi před 2 měsíci a teď se chystám znova. Chutnalo to i malému ročnímu cvrčkovi.

  • Eva | 6. 10. 2004 09:20

    Je to vynikající, všem to moc chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Flíčky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Eidam sýr Flíčky Smetana Šunka Uzený eidam
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky II.

Kokosky II.

Kokosová očka

Kokosová očka

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech

Smažené vepřové kousky s cibulí na…

Nastavovaná kaše

Nastavovaná kaše

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Tvarohový koláč s třešněmi II.

Tvarohový koláč s třešněmi II.

Jednoduché piškotové kornoutky

Jednoduché piškotové kornoutky

Tortilla s čerstvou zeleninou

Tortilla s čerstvou zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

127
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
91
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
71
Halloumi burger s domácí máslovou bulkou
Halloumi burger s domácí…
63
Křehký koláč s krémem a hruškami
Křehký koláč s krémem a…
51
Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš
Cuketa / patizon na…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Neteř Marthy Issové se zasnoubila: Herečka Julia Issa řekla „ANO“ ženě!

Neteř Marthy Issové se zasnoubila: Herečka Julia Issa řekla „ANO“ ženě!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Řecké šunkafleky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact