• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 4
      ks vejce
    • 250
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      dl olej
    • 250
      g rebarbora očištěná, drobně pokrájená
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • mléko nebo voda, je-li třeba, dle hustoty těsta
    • tuk
  • Tvaroh
    • 500
      g měkký tvaroh
    • 3
      lžíce kakaový pudink v prášku
    • 2
      lžíce kakao
    • 3
      lžíce mléko
    • 6
      lžíce cukr krupice dle chuti, cca

Postup přípravy receptu

1
**Tvarohová náplň:** dobře promícháme všechny ingredience dohromady.
2
**Těsto:** vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej, vmícháme mouku s kypřidlem a drobně pokrájenou rebarboru, případně přidáme je-li třeba trochu mléka (vody). Vše dobře promícháme a těsto najijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Na těsto nandáme lžící hromádky ochuceného tvarohu a vše dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu dozlatova - vyzkoušíme špejlí. Po vychladnutí můžeme pocukrovat moučkovým cukrem, nakrájíme a podáváme.
3
*Milovníci žmolenkových koláčů můžou klidně před pečením koláč ještě posypat drobenkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkový koláč s kakaovým krémem

Jablkový koláč s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

Kokosový dort s kakaovým krémem

Kokosový dort s kakaovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuza | 25. 5. 2013 13:18

    Vynikající koláč, tvaroh jsem udělala jen z 250 g a stačilo to bohatě, propadl se mi ale při pečení hodně ke dnu, nicméně ničemu to nevadí :-[ :-[

  • Simka | 29. 6. 2011 21:33

    Upečeno, snědeno a pochváleno, co chtít víc ;-) :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Červen Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Kakaový pudink v prášku Měkký tvaroh Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Tuk Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krůtí pečeně

Plněná krůtí pečeně

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

prejt

prejt

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Drobenkový kokosový koláč s tvarohem

Hrubasova vepřová rychlovka

Hrubasova vepřová rychlovka

Špenátové palačinky se špenátovou náplní

Špenátové palačinky se špenátovou…

Špenátový salát s mozzarellou

Špenátový salát s mozzarellou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

53
Snadná hermelínová pomazánka
Snadná hermelínová…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
28
Bramboráky s mletým masem
Bramboráky s mletým masem
28
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Rebarborový džem s vanilkou
Rebarborový džem s vanilkou
Rebarborový cheesecake
Rebarborový cheesecake
Rebarborový koláč
Rebarborový koláč
Rebarborový koláč s pudingem
Rebarborový koláč s pudingem
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Rebarborový koláč se sněhem
Rebarborový koláč se sněhem
  • Recepty.cz
  • Rebarborový koláč s kakaovým tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact