• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ravioli s náplní
Napište svůj komentář k receptu

Ravioli s náplní

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ravioli s náplní
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Náplň:
    • 400
      g mleté maso
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • oregáno
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
  • Těsto:
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme mleté maso, přidáme koření a dusíme ve vlastní šťávě. Po dodušení necháme vychladnout. Ze všech ingrediencí vypracujeme méně tuhé nudlové těsto. Vykrajujeme kolečka, doprostřed dáme masovou nápň a okraje přitiskneme. Dáme do vařit do osolené vody asi 8 minut.
2
Já k tomu často dělávám rajskou omáčku, ale dobrá je i sýrová. Někdy to jen posypu sýrem a nakrájím rajčátka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Ravioli

Ravioli

Ravioli plněné špenátem a tvarohem

Ravioli plněné špenátem a tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mr.michaler | 26. 8. 2015 13:35

    jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu

  • Mr.michaler | 26. 8. 2015 13:35

    jemně podivnej recept to těsto musí držet silou vůle a jako obvikle obrázek je z netu

  • Jana Kutačová | 18. 5. 2006 14:58

    Souhlasím s paní Pavlou,náplň potom lépe drží pohromadě.

  • Pavlína Svitáková | 18. 5. 2006 13:39

    Po udušení ml.masa,zůstane vždy trošku šťávy(a maso ještě pustí) v náplni .Po naplnění raviol a uvaření,by pak bylo těsto zevnitř příliš mazlavé.Proto troška solamilu či maizeny tu šťávu naváže,náplň je více pohromadě a i lépe se s náplní pracuje.Na chuti se skoro nic nezmění.Jako když dělám špenát,když trošku nezahustím (ždibec !)moukou ve vodě,či maizenou(před vejci),tak špenát není ve finále takový jemnější,jakoby hladší.S náplní je to podobné a když zbude náplň,tak se dá ještě na lecos použít(pizza,špagety...)

  • Jitka | 18. 5. 2006 12:00

    Ten Solamyl je nutný?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mleté maso Olej Oregáno Pepř mletý Polohrubá mouka Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Zapečené flíčky se šunkou

Zapečené flíčky se šunkou

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Lehký ovocný koláč

Lehký ovocný koláč

Placičky z cukety a mrkve

Placičky z cukety a mrkve

Losos v sezamové krustě

Losos v sezamové krustě

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Domácí chléb z pekárny

Domácí chléb z pekárny

Hruškový kompot po našem

Hruškový kompot po našem

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

83
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
80
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
67
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
65
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
62
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Martin Prágr (30) ze StarDance: Buduje si sídlo ve vinici!

Martin Prágr (30) ze StarDance: Buduje si sídlo ve vinici!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Ravioli
Ravioli
Ravioli plněné špenátem a tvarohem
Ravioli plněné špenátem a tvarohem
Ravioli s čokoládovou omáčkou
Ravioli s čokoládovou omáčkou
Ravioli se šunkou, olivami a sýrem
Ravioli se šunkou, olivami a sýrem
Ravioly s ricottou
Ravioly s ricottou
Rebarbora a jahody s mascarpone
Rebarbora a jahody s mascarpone
  • Recepty.cz
  • Ravioli s náplní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact