• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
Napište svůj komentář k receptu

Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment

autor: Institut Kompliment
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 80
      g cherry rajčátka
    • 100
      g bílý jogurt do 3 % tuku
    • 50
      g celozrnné pečivo
    • balzamikový ocet
    • olivový olej
    • citronová šťáva
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme cherry rajčátka na půlky.
2
Do bílého jogurtu přidáme kapku octu a olivového oleje, špetku soli, pepř, lehce pokapeme citronovou šťávou a najemno nakrájenou bazalku, nakonec vše promícháme.
3
Jogurt smícháme s rajčátky a ozdobíme lístky bazalky.
4
Salát můžeme podávat s pečivem nebo k hlavnímu jídlu.
5
----
6
//
7
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.//
8
----
9
Hodnoty (pro 1 porci):
10
Energetická hodnota: 1078 kJ
11
Bílkoviny: 9,8 g
12
Sacharidy: 36 g
13
Tuky: 8,2 g
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamila B.
    Kamila B. | 2. 12. 2014 09:20

    Díky, opraveno.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 30. 11. 2014 13:05

    Salát je vynikající a přitom je zdravý. Co víc si přát. Jen prosím opravit v ingrediencích citronovou trávu za citronovou šťávu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Zelenina Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Bazalka Bílý jogurt Celozrnné pečivo Cherry rajčátka Citronová šťáva Olivový olej Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstoviny s houbovou smaženicí

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Lehký jemný ovocný dort

Lehký jemný ovocný dort

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Bezinkový džem (rosol) - květový

Bezinkový džem (rosol) - květový

Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

107
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
60
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
59
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
37
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou
Vepřová krkovice s…
36
Dýňová omáčka s mletým masem
Dýňová omáčka s mletým…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Kate Matl (46) ze Survivora: Masakr s pěti sestrami! Táta jednou bouchl dveřmi a utekl

Kate Matl (46) ze Survivora: Masakr s pěti sestrami! Táta jednou bouchl dveřmi a utekl

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Další doporučené recepty:

Rajčatový salát IV.
Rajčatový salát IV.
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Rajčatový salát s bazalkou
Rajčatový salát s bazalkou
Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou
Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s mozzarellou a olivami
Rajčatový salát s mozzarellou a olivami
  • Recepty.cz
  • Rajčatový salát s bazalkou Institutu kompliment
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact