• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rafaelo
Napište svůj komentář k receptu

Rafaelo

autor: janaon
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rafaelo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      balíček sušenky be-be
    • 3
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      ks žloutek
    • 1
      balíček vanilkový pudink nebo smetanový
    • 1
      kostka margarín Hera, Palmarín, atd.
    • 3
      hrnek kokos 2-3
    • 1
      plechovka kondenzované mléko 3 hodiny vařené ve vodě
    • 3
      ks sníh z bílku ze
    • mandle lupínky
    • vlašské ořechy
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Nejprve ve vodě uvaříme kondenzované mléko. Do 2,5 hrnka mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme žloutky, vanilkový cukr, pudink a přilijeme do vroucího mléka. Mícháme, dokud nevznikne hustá hmota - odstavíme, po 10 minutách občasného míchání přidáme celý margarín a kokos. Na plech dáme alobal a na něj klademe sušenky, kokosovou směs, já pokapávám sušenky rumem, potom zase vrstva sušenek a směs. Nakonec přidáme kondenzované mléko a povrch posypeme ořechy, mandlemi nebo čokoládou. Necháme přes noc v chladničce ztuhnout, druhý den krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fany-bv | 28. 2. 2016 19:42

    Tohle není Rafaelo,ale Tribitka,alespon já něco takového dělám a dostala jsem to pod tímto názvem.Jinak jeto opravdu dost zmatený recept...

  • majda | 13. 12. 2013 07:48

    jedna veliká hrůza O:-) :-S

  • sisinka01 | 12. 12. 2013 17:32

    Toto je hodně zmatený recept, buchta sice vypadá dobře ale zkoušet ji radši nebudu ;-)

  • albína | 18. 10. 2013 13:11

    katastrofa!!!!!!!!!!! :-P

  • Lucíšek Félů | 9. 2. 2011 10:12

    No souhlasím s Blanka Wr.Sníh do těsta?Ňáká blbost ne?No uvidíme(skusíme). :-S

  • Blanka Wr. | 23. 4. 2010 12:06

    Chtěla bych vyzkoušet, ale nerozumím tomu, že sníh se má dát do těsta (píše se v komentářích, v postupu není uveden vůbec). Co myslí autorka těstem, pokud vidím, jedná se o nepečený moučník. Mohl by se přidat jedině do krému nebo do karamelu, takže kam?Díky za odpověď.

  • Jana Sobolová | 17. 3. 2008 19:30

    Keď žĺtky preleješ mliekom a s ostatnými surovinami, tak ti vznikne hustá kaša. Nezrazí sa ti to,neboj. :-)

  • Laura | 11. 3. 2008 14:29

    Ahoj zdravím autorku receptu, nejsem buhvíjaká kuchařka , ale zajímalo by mě co se stane s těmi žloutky, když se přelijí do vroucího mléka?????

  • Jana Sobolová | 25. 1. 2008 10:03

    Skuste kondenzovane mlieko menej varit, nebude také tuhé a pôjde vám vyliať na kok.zmes.

  • Veronika | 24. 1. 2008 15:13

    Ale ako pridáme navrch to kondenzované mlieko? Veď keď sa uvarí, je úplne tuhé... Alebo sa to má tiež zapracovať do tej kokosovej zmesi?

  • veronika blsdkfjsl | 24. 1. 2008 10:02

    mnam

  • Jana Sobolová | 22. 1. 2008 09:59

    Sneh ide do cesta,ale nemusite ho tam davat,ked nechcete. Nic s nim nepokazite, treba vyskusat.

  • milena kubikova | 22. 1. 2008 08:42

    ja som si tak nejako myslela, ze ten sneh sa zapracuje do karamelu....aby bol lahsi...ale mozno sa mylim....

  • Zita Matejkova | 21. 1. 2008 22:35

    A ten sníh přijde prosím kam?

  • Jana Sobolova | 21. 1. 2008 18:46

    Co sa tyka bebe suseniek, je lepsie, ked si kupite dvoje, lepsie viac ako menej

  • milena kubikova | 21. 1. 2008 12:56

    rozhodne vyskusam, vyzera to zaujimavo

  • Lucka | 21. 1. 2008 12:13

    lákavý recept:-)u nás se vždycky po moučníkách z bebe sušenek vždycky zapráší:) - takže určitě vyzkouším.A ty oplatky jeden balíček stačí?Děkuji:)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Syrové Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Kokos Kondenzované mléko Mandle Margarín Mléko Sníh z bílku Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vlašské ořechy Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Nepečená vajíčka

Nepečená vajíčka

Borůvková buchta

Borůvková buchta

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Zeleninový salát s cottage sýrem

Zeleninový salát s cottage sýrem

Rozmarýnový cheesecake

Rozmarýnový cheesecake

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

121
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
85
Rohlíčky plněné jablíčky
Rohlíčky plněné jablíčky
51
Klatovské závitky / ptáčky / roládky -  po našem
Klatovské závitky /…
41
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
39
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Qurrito jako z KFC
Qurrito jako z KFC
Rabínův šoulet
Rabínův šoulet
Radeckého nákyp
Radeckého nákyp
Rafaelo IV.
Rafaelo IV.
Rafaelo kuličky
Rafaelo kuličky
Rafaelo se salkem
Rafaelo se salkem
  • Recepty.cz
  • Rafaelo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact