• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pudinkový zákusek bez mouky
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkový zákusek bez mouky

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 14
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkový zákusek bez mouky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks puding 3 vanilkové a 1 podle vlastního výběru (ovlivní výslednou chuť zákusku)
    • 4
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr krupice 250 ml
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Smícháme cukr s vejci a vanilkovým cukrem, přilijeme olej a citronovou šťávu. Vsypeme pudinkové prášky a prášek do pečiva. Pořádně promícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný plech (osobně dávám přednost pečícímu papíru). Dáme péct do vyhřáté trouby na 160 °C - asi na 40 minut.
2
Hotový zákusek můžeme polít citrónovou nebo čokoládovou polevou. Těsto není vůbec suché, peču z něj i dorty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlý pudinkový zákusek

Rychlý pudinkový zákusek

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 4. 4. 2015 01:15

    Patří tam ten prášek do pečiva nebo ne? V receptu je uveden 0 balíček...

  • Kristýna Novotná | 18. 10. 2009 16:22

    Recept jsem vyzkoušela a vlila na plech, což byl problém, neboť jsem to nehlídala a 40 minut bylo dost, když to bylo tak tenké, stačilo tak 20 :( Bylo to jak perník na strouhání, ale velmi dobrý :D Takže nezatracuji a určitě ještě vyzkouším :)

  • ladislava staffenová | 11. 5. 2008 16:03

    Potřebovala jsem využít 5 pudinkových prášků s mírně prošlou zárukou a nechtělo se mi dělat 5 krát pudink,ale něco upéct a tohle byl přesně recept, který jsem hledala.I když pudinky byly - jahodový,čokoládový,kokosový,banánový a karamelový,prostě jsem to smíchala a udělala,jak je v receptu.Jen to upravuju pro diabetika,takže dia sladidlo a lžíci smetany do kávy - taky zbytek.Bylo to opravdu moc dobré.Měla jsem strach z toho "mišmaše"příchutí,jasně že trochu převládala čokoláda a karamel, ale "netlouklo" se to a umím si představit, co se s tím dá všechno dělat,já napoprvé udělala jen základ,abych viděla,co to udělá.Nebála bych se proto různých příchutí,ale je fakt,že ten výraznější bude mít navrch.Má skvělou strukturu,je vláčný.Jak vydrží dlouho,nevím,neb po vychladnutí v sobotu večer byl dnes po obědě už lpryč.Takže začnu používat a děkuju za inspiraci.

  • Kristýna Zíbrová | 1. 2. 2008 20:56

    jsou nutne ty vanilkove pudinky? u nas leti kakao..nezkousel nekdo black verzi?

  • Marsí | 10. 5. 2006 14:34

    Nemáte zač Janko...no jen aby z toho něco vyšlo...:o))

  • Jana Kutačová | 10. 5. 2006 14:20

    Přenos myšlenek:o)) Jo a mockrát Vám Marsí děkuji za ten recept.

  • Marsí | 10. 5. 2006 14:01

    Jo Janko..taky jsem to tak mázla citronovkou a ještě cik cak postrašila čokoládovou polevou.

  • Jana Kutačová | 10. 5. 2006 13:42

    Marsí,jste tedy vytrvalec - opravdu mám radost..:o))))Když nemám čas,namažu povrch obyč.citrónovou polevou a je hotovo..o)

  • Marsí | 10. 5. 2006 12:48

    Tak dámy...tentokráte jsem to upižlala bez mléka ( druhý pokus- jen tak lehce to nevzdám..:o))) a výsledek byl vynikající, jen chlapi remcali, že je toho málo ( jsem to dala do dortové formy) a že není karamelový, no tentokráte to bylo nugátové..taky mňamkaJanko mám ho v oblíbených.

  • Abies Alba | 10. 5. 2006 09:47

    Výborné!

  • Anonym | 9. 5. 2006 20:11

    Četla jsem si tady ty komentáře a jen mohu doplnit,že tento zákusek znám a opravdu tam mléko patří,ale jen 2 lžíce.Je takový vlhký a myslím,že z tohoto těsta mohou být i dobré dortové korpusy.Nikdy mě to nenapadlo,ale takový jednoduchý karamelový korpus jen tak neudělám.Díky za tip.

  • Anonym | 2. 5. 2006 07:30

    Paní Martičko,ani nevíte,jakou mám radost.Pro jistotu jsem ho taky v pátek upekla a vzpomněla na Vás s tím,že použít to mléko,tak mám z toho to samé co Vy-(netové kuchařinky)....o))

  • NMarta | 1. 5. 2006 18:17

    Druhý pokus vyšel, žádný problém už nebyl. Použila jsem kakaový pudink,povrch potřela náplní s ovocem a polila želatinou. Zákusek pěkně drží a nedrobí se.

  • NMarta | 28. 4. 2006 16:00

    Chybička se vloudila a jak vidět,přišlo se na ni , vše je opraveno a já jsem na recept nezanevřela, určitě o víkendu znovu udělám.

  • Jana Kutačová | 28. 4. 2006 11:49

    Děkuji..o)

  • Kuchařka on-line | 28. 4. 2006 11:42

    Opraveno.

  • Anonym | 28. 4. 2006 11:34

    Jsem tady na On line Kuchařce chviličku a moc sew mi tady líbí.Vážně mě celkem mrzí ten překlep,ale děkuji za uznání...Opravdu jsme jen lidi a všimlka jsem si,že nejsem jediná zapálená kuchařka,která se spletla....Jak mohu paní Kovářovou požádat aby recept upravila? Děkuji všem a budu se snažit vkládat své olblíbené recepty a opravdu si dávat pozor..o)))

  • Marsí | 28. 4. 2006 10:49

    No co...vždyť jsme jen lidi Janko....alespoň to bylo napínavé....:o)))..jo a chlapi to sťapali stejně..a prej to bylo hódně syté...:o))

  • Věra | 28. 4. 2006 10:44

    Paní Jano požádejte p. Kovářovou o opravu receptu. V komentářích se přehlédne, že tam nemá být ten 1/4 litru mléka a třeba pak se začne dařit a přijdou pochvaly.

  • ELA | 28. 4. 2006 10:23

    paní Magdo, věřte, že to autorku mrzí samo o sobě. Malý typ na "únikovou buchtu" pro případ katastrofy z trouby vytažené...- z krajíčků toastového chleba odkrojte kurku, tence potřete marmeládou, naplňte třeba slazeným tvarohem s ovocem nebo nutelou a banánem, přiklopte druhý plátek a ozdobně rozkrojte. vršek a boky je také možné potřít náplní, posypat ořechy, grankem či pocukrovat - 5 minut a caparti nic nepoznají

  • Jana Kutačová | 28. 4. 2006 09:48

    Paní Magdo,beru si to k srdci.

  • Magda | 28. 4. 2006 09:30

    Včera jsem to upekla a je z toho jen nenaskočená placka.Zdálo se mi to těsto strašně řídké když jsem to nalívala na plech, ale říkala jsem si, že to asi tak má být.Děcka ráno brečely, protože jsem jim slíbila na snídani buchtu.A vysvětlete dvouletým capartům, že buchta nebude.Moc prosím, čtěte si po sobě zadané recepty.

  • Jana Kutačová | 28. 4. 2006 09:00

    Všem se velice omlouvám...já jsem tam omylem napsala mléko,které tam nemá být a navíc 250ml(vůbec jsem si toho nevšimla).Je to odsouzení hodné,ale tohle mě opravdu moc mrzí.Neuvědomila jsem si to hned.Ještě jednou všem-promiňte!

  • Jana Kutačová | 28. 4. 2006 08:51

    Mrzí mě to a opravdu netuším kde je chyba..:o(

  • Marsí | 28. 4. 2006 08:24

    Tak jsem to taky prubla.....málem mně trefilo..asi stejně jako Martu...vypadalo to jako pudingový koktejl, sice to vonělo, v troubě se to spíš vařilo než peklo a i když jsem dala také méně oleje a mléka, je to dost mastné. Chuťově ( po karamelovém pudingu) je to moc dobré, ale oku lahodící vůbec.Janko: jestli se Vám z toho daří péci dosty, tak smekám...:o))

  • NMarta | 28. 4. 2006 06:56

    Taky jsem včera pekla a musím souhlasít s paní Evkou! Dala jsem méně oleje i mléka, přidala i jeden pudink, ale opravdu jsem lila velmi řídké těsto. Po upečení chuťově dobrý, ale vypadalo to jako houba. Nejsou třeba ty hrníčky obsahově menší?

  • Jana Kutačová | 27. 4. 2006 15:49

    Paní Jano,to mě nikdy nenapadlo..použít džus namísto oleje..Vážně to funguje?Není těsto potom suché?Musím to vyzkoušet..:o)

  • Jana Kutačová | 27. 4. 2006 15:48

    Nevím paní Evko, jakou jste mohla udělat chybu.Možná méně mléka,ale já to mám takhle opravdu vyzkoušené a podaří se to ať tam nasypu jakékoliv pudinky.Jinak těsto má být opravdu řídší,ale vodové opravdu ne.Zkuste třeba méně oleje i mléka.

  • Evka | 27. 4. 2006 12:01

    Včera jsem ten zákusek upekla a nic moc. Chutnalo to jako upečený pudink. Asi jsem udělala nějakou chybu. Prosím o radu. Jo dělala jsem to elektr. šlehačem a na plech jsem lila dá se říct čokoládovou vodu. Nevím tedy kde je chyba. Předem děkuji.

  • Jana | 27. 4. 2006 01:56

    Zkusim dat misto oleje pomerancovy dzus,pracuje to vyborne u jinych test,dam vedet.

  • Jana Kutačová | 26. 4. 2006 20:51

    Všechny pudinky dohromady...já dávám vždy 3 vanilkové a ten čtvrtý, poslední co dotvoří celou chuť zákusku.Osvědčil se mi čokoládový nebo karamelový..těsto chutnalo jako karamelky..o))

  • Airan | 26. 4. 2006 15:24

    Prosim ty 4 pudinky se zamichaji dohromady?

  • Jana Kutačová | 26. 4. 2006 15:13

    Milá Marsí,pudink.bábovku neznám,ale tohle je můj osvedčený a navíc bezlepkový receptík.Mě to vždy moc chutnalo a pak jsem to pomalu začala vylepšovat-upekla jsem to místo na plechu v dortové formě,rozkrojila,pomazala pikant.marmeládou,potřela krémem a tak vlastně začaly vznikat mé první dorty..Pak jsem dlouho sháněla dobrý recept na marcipán,ze kterého by se daly dobře tvarovat růžičky a jiné drobnosti na ozdobu..leč marně...

  • Marsí | 26. 4. 2006 14:42

    Janko, připomíná mi to recept na pudinkovou bábovku...ale protože, jsem zvědavá jak opica...tak to prubnu z poloviční dávky...aspoň budu mít čím dorazit svoje chlapy...:o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablkový koláč s pudinkem

Jablkový koláč s pudinkem

Bavorské vdolečky II.

Bavorské vdolečky II.

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Jahodová polévka mléčná

Jahodová polévka mléčná

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Thajská polévka

Thajská polévka

Bryndzová pomazánka II.

Bryndzová pomazánka II.

Drobenkový vločkový koláč - snadno, rychle, chutně

Drobenkový vločkový koláč - snadno,…

Kynutý beránek

Kynutý beránek

Doporučujeme

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

66
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
42
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
23
Massaman Kari
Massaman Kari
22
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
AHA.cz Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Roztančený a rozjančený Špindl: Čachry krásek s partnery a hvězdy na pódiu

Roztančený a rozjančený Špindl: Čachry krásek s partnery a hvězdy na pódiu

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

  • Recepty.cz
  • Pudinkový zákusek bez mouky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact