• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pudinkový štrúdl
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkový štrúdl

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkový štrúdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto
    • 1
      l mléko
    • 5
      lžíce cukr
    • 2
      ks dětské piškoty
    • 5
      ks jablka
    • 1
      ks vejce
    • 3
      balíček pudinkový prášek s vanilkovou příchutí

Postup přípravy receptu

1
Z těsta vyválíme 2 placky. Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme klasicky pudink. Jednu placku listového těsta dáme na pečící papír na plech, poklademe piškoty a zalijeme pudinkem. Na něj nastrouháme jablka a přikryjeme druhou plackou těsta.
2
Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme asi půl hodiny na 180 °C. Je to rychlé a výtečné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkový koláč s ovocem

Pudinkový koláč s ovocem

Pudinkový dort

Pudinkový dort

Pudinkový řez

Pudinkový řez

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JigsawDave
    JigsawDave | 13. 3. 2024 13:16

    Chtělo by to nějaké video, aby začátečník věděl, jak spojit dvě placky těsta k sobě. Taky tu chybí údaj o hmotnosti těsta ale to se nepíše skoro u žádného receptu, který jsem doposud objevil. 1 ks je hodně široký pojem, protože se prodávají různé druhy těsta s různými hmotnostmi. Uvědomte si, že to bude chtít vyzkoušet hlavně hodně začátečníků, jelikož někdo, kdo peče štrůdl už po sté, internetový návod nepotřebuje, tak prosím pište ty recepty úplné. Já sám už se mnohokrát spálil, protože většina receptů na moučníky je tady taková polovičatá, bez důležitých informací pro začátečníky.

  • Markéta Sýkorová | 8. 3. 2010 21:34

    Jedním slovem vynikající, moc děkuji za super recept

  • Di | 9. 12. 2005 06:31

    Viz Štrůdlička s pudinkem - jde prakticky o totožný recept.

  • Věra | 8. 12. 2005 15:02

    p. Jano Čechová,je zde dost podobných receptů a Váš komentář možná by bylo lepší napsat například pod Pudinkový štrůdl II je to lákavý receptík a v komentářích se ztratí :)

  • Jaroslava Oumarová | 8. 12. 2005 14:09

    ještě lepší je dát na těsto piškoty,na ně ovoce a na to pudink a druhá placka z těsta.při pečení piškoty krásně natáhnou šťávičku z ovoce a je to ňam ňam!

  • Jana Čechova | 8. 12. 2005 14:01

    Tento recept už doma pečeme nějakou dobu a napíši vám vylepšenou a chutnější verzi - první placku namažu pikantním džemem, pokladu piškoty, které pokapu rumem, na to pudink, nastrouhaná jablka a druhou placku. Vyzkoušejte, stojí to za to. Není špatné ani s jahodovým pudinkem a poklást čerstvými jahodami.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Jablka Listové těsto Mléko Pudinkový prášek Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské vepřové kostky

Čínské vepřové kostky

Lovecké řízky

Lovecké řízky

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

Kapustové karbanátky s uzeným masem a sýrem

Kapustové karbanátky s uzeným masem a…

Puding s chia semínky a pomerančem

Puding s chia semínky a pomerančem

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

28
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
21
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
21
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
16
Koprová omáčka
Koprová omáčka
12
Dušené vepřové na provensálském koření
Dušené vepřové na…

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

  • Recepty.cz
  • Pudinkový štrúdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact