• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pudinkový štrúdl
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkový štrúdl

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkový štrúdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto
    • 1
      l mléko
    • 5
      lžíce cukr
    • 2
      ks dětské piškoty
    • 5
      ks jablka
    • 1
      ks vejce
    • 3
      balíček pudinkový prášek s vanilkovou příchutí

Postup přípravy receptu

1
Z těsta vyválíme 2 placky. Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme klasicky pudink. Jednu placku listového těsta dáme na pečící papír na plech, poklademe piškoty a zalijeme pudinkem. Na něj nastrouháme jablka a přikryjeme druhou plackou těsta.
2
Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme asi půl hodiny na 180 °C. Je to rychlé a výtečné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkový koláč s ovocem

Pudinkový koláč s ovocem

Pudinkový dort

Pudinkový dort

Pudinkový řez

Pudinkový řez

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JigsawDave
    JigsawDave | 13. 3. 2024 13:16

    Chtělo by to nějaké video, aby začátečník věděl, jak spojit dvě placky těsta k sobě. Taky tu chybí údaj o hmotnosti těsta ale to se nepíše skoro u žádného receptu, který jsem doposud objevil. 1 ks je hodně široký pojem, protože se prodávají různé druhy těsta s různými hmotnostmi. Uvědomte si, že to bude chtít vyzkoušet hlavně hodně začátečníků, jelikož někdo, kdo peče štrůdl už po sté, internetový návod nepotřebuje, tak prosím pište ty recepty úplné. Já sám už se mnohokrát spálil, protože většina receptů na moučníky je tady taková polovičatá, bez důležitých informací pro začátečníky.

  • Markéta Sýkorová | 8. 3. 2010 21:34

    Jedním slovem vynikající, moc děkuji za super recept

  • Di | 9. 12. 2005 06:31

    Viz Štrůdlička s pudinkem - jde prakticky o totožný recept.

  • Věra | 8. 12. 2005 15:02

    p. Jano Čechová,je zde dost podobných receptů a Váš komentář možná by bylo lepší napsat například pod Pudinkový štrůdl II je to lákavý receptík a v komentářích se ztratí :)

  • Jaroslava Oumarová | 8. 12. 2005 14:09

    ještě lepší je dát na těsto piškoty,na ně ovoce a na to pudink a druhá placka z těsta.při pečení piškoty krásně natáhnou šťávičku z ovoce a je to ňam ňam!

  • Jana Čechova | 8. 12. 2005 14:01

    Tento recept už doma pečeme nějakou dobu a napíši vám vylepšenou a chutnější verzi - první placku namažu pikantním džemem, pokladu piškoty, které pokapu rumem, na to pudink, nastrouhaná jablka a druhou placku. Vyzkoušejte, stojí to za to. Není špatné ani s jahodovým pudinkem a poklást čerstvými jahodami.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Jablka Listové těsto Mléko Pudinkový prášek Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z tuňáka

Pomazánka z tuňáka

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Mrkvovo-celerový salát

Mrkvovo-celerový salát

Autíčka k snídani

Autíčka k snídani

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Dunajské vlny s třešněmi

Dunajské vlny s třešněmi

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Mleté maso se zeleninou II.

Mleté maso se zeleninou II.

Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

26
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
22
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát -…
19
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Pudinkový štrúdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact