• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.

autor: miccki
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 234
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Pudink
    • 1
      l mléko
    • 2
      ks puding
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr
  • Těsto
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 250
      g moučkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 5
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl voda
    • kakao
  • Ozdoba
    • 3
      kelímek zakysaná smetana
    • 3
      balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, z mouky, cukru prášku do pečiva, vajec, oleje a vody. Vylijeme ho na vymazaný a vysypaný plech, z toho 1/3 těsta smicháme s kakaem. Můžeme použít i kávu. Na toto těsto PŘED vložením do vyhřáté trouby 180 °C vylijeme horký pudink, který jsme si připravili zároveň s těstem. Po upečení, které trvá asi 45 minut, vyjmeme plech z trouby a ihned placku potíráme zakysanou smetanou smíchanou s vanilkovými cukry. Nakonec piškot posypeme kakaem či strouhanou čokoládou a skladujeme zásadně v chladu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eliška | 1. 7. 2016 16:39

    Já dělám buchtu v menším pekáči,není tak široký a pod něj ještě šoupnu širší. Když něco vyteče, z pekáče se to lépe odstraňuje. ;-)

  • Vituš | 22. 4. 2016 21:02

    Dobré a rychlé řezy, sypu je strouhanou margotkou.

  • MIRKA | 10. 5. 2015 18:56

    bomba zákusek-děláme často!!! <:-)

  • emlady | 13. 2. 2015 20:15

    ch jo.... mi vždycky při pečení ten pudink vyteče do trouby... přebublá.. ale jinak výborné

  • Tonto
    Tonto | 28. 7. 2014 09:18

    Naše nejoblíbenější řezy, nikdy neurazí :P

  • Majkl | 2. 4. 2014 12:44

    ahoj sem vyuceny kuchar a jestly muzu poradit tak nejlepsi je nalit spodni vrstvu Svetlou pak tmavou a na vrch teprv svetly puding pokuvad nemas radsi coko puding tak tim padem opacne testa.a jeste lepsi je kdyz mas spodni cast tmavou a vselijak pak nalijes svetlou a puding nejaky barevny malinovy ci jahodovy ;-) preji vesele vareni peceni ;-) a dobrou chut ;-)

  • Eva | 26. 3. 2014 08:33

    Vždyť to je jasné jak facka. Nejdřív 3/4 světlého těsta, pak to obarvené a nakonec pudink. Upíct, potřít, posypat a sníst :-D .

  • Helena | 20. 1. 2014 16:15

    Taky jsem nějak nepochopila, jak se těsta a pudink vrství na sebe... Na fotce vypadá, že je světlé těsto, na tom pudink a na něm tmavé těsto ??? Znám tento recept trochu jinak - světlé těsto, van. pudink, zakys. smetana.

  • Brija | 19. 9. 2013 09:58

    Koláč vypadá moc chutně, jen mi není jasné, jestli ty dvě různě barevná těsta naliji hned na sebe a nebo se ten pudink vkládá mezi ně?

  • samulka
    samulka | 5. 2. 2013 23:09

    Vyborny a rychli :-*

  • Dany PB
    Dany PB | 22. 9. 2012 16:09

    Pekla jsem z poloviční dávky do kulaté formy. Pudink jsem dávala lžící podle druhého obrázku. Musím pochválit recept, dezert je to vynikající. Všem vřele doporučuji!

  • mendiska | 3. 8. 2012 18:35

    ŘEZY JSOU VÝBORNÉ, NAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ <3

  • Talrenspiren | 14. 6. 2012 10:04

    Svůj podobný recept jsem asi nejspíše ztratila když jsme se stěhovaly :-( Ale tenhle mě připadá uplně stejný dneska vyzkouším :)) snad se to povede :-)

  • Talrenspiren | 14. 6. 2012 10:04

    Svůj podobný recept jsem asi nejspíše ztratila když jsme se stěhovaly :-( Ale tenhle mě připadá uplně stejný dneska vyzkouším :)) snad se to povede :-)

  • Jana | 18. 4. 2012 20:02

    Já bych zkusila větší formu - pak by těsto nemělo vytéct. Jinak dno trouby mám celé pokryté alobalem, takže když něco vyteče, jednoduše vyhodím alobal a dám nový. :-)

  • bebe | 5. 4. 2012 16:08

    Dobrý den, při pečení mi pudink z buchty vytekl ven, připekl se na troubu a smrad jsem musela dostávat ještě pěkně dlouho. Máte někdo nějakou radu jak tomu předejít prosím? Vše jsem udělala podle návodu

  • Domča@Lea
    Domča@Lea | 12. 2. 2012 19:35

    Naprosto skvělá <3

  • terinqa | 1. 2. 2012 12:55

    Výborná buchtička,u nás velmi oblíbená pod názvem Barevná buchta,místo vanilkového pudinku totiž používám jahodový a výsledek je potom pěkně barevný :-)

  • Lucka | 26. 7. 2011 21:32

    Jsou opravdu moc dobré, až jsem byla překvapena :-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 25. 11. 2010 00:24

    Tento moučník je u nás v oblibě a je jednoduchý a výborný. Jen místo vody dávám mléko a místo moučka cukru dávám 20 dg cukru krupice. Pudink dávám na těsto lžící jednu za druhou a po upečení se udělají takové jamky. Foto přikládám a dávám za 1 :-)

  • Ladia
    Ladia | 8. 11. 2010 22:16

    2x

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Rybízová buchta s čokoládou

Rybízová buchta s čokoládou

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Čokoládové muffiny se šlehačkou

Čokoládové muffiny se šlehačkou

Květáková polévka s mrkví  II.

Květáková polévka s mrkví II.

Bramborové šišky se zelím a kuřetem - "Sedlácké kuře"

Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Penne s kuřecím masem, listovým…

Hrášková polévka se šunkou

Hrášková polévka se šunkou

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

67
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
58
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
33
Vosí hnízda
Vosí hnízda
27
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s bylinkami a…
23
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky

Zajímavé články

Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
AHA.cz Pohřeb Patrika Hezuckého (†55): Vzkaz manželky a manévry před obřadem

Pohřeb Patrika Hezuckého (†55): Vzkaz manželky a manévry před obřadem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Velkolepé zahájení zimní sezóny ve Špindlu: Známé krásky i movití podnikatelé!

Velkolepé zahájení zimní sezóny ve Špindlu: Známé krásky i movití podnikatelé!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Další doporučené recepty:

Pudinkové řezy
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou…
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Pudinkové řezy z listového těsta s…
Pudinkové šátečky
Pudinkové šátečky
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact