• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pudinková buchta rychlá a slabá
Napište svůj komentář k receptu

Pudinková buchta rychlá a slabá

autor: Eva P. Fr
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 21
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g cukr
    • 0,50
      dl rostlinný olej
    • 0,50
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový pudink (z 1/2 mléka)
  • Poleva
    • zakysaná smetana
    • moučkový cukr
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme uvařený pudink. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané nizké kulaté formy (můžeme samozřejmě použít i pečící papír) a pečeme na 180 °C přibližně 35-40 minut. Na ještě horkou buchtu namažeme zakysanou smetanu smíchanou s cukrem (sladké podle chuti) a posypeme skořicí. Někdy místo skořice sypu borůvkami (mohou být i mrazené).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela | 8. 11. 2014 14:44

    Super, pekla jsem dokonce dvakrát za jeden den, protože byla hned snědená:-) A dnes peču znovu :-)

  • Dominika M. | 14. 4. 2014 18:30

    Tak teď jsem dopekla a hned ochutnala a opravdu výborná, jednoduchý recept, prostě super:)

  • Jana | 12. 1. 2014 18:16

    Rychlé, jednoduché, výborné :-)

  • Eva P. Fr | 4. 9. 2011 13:49

    dobry den, dnes jsem dala do buchty min cukru (jenom 75g) a olej nahradila mlekem (takze 1dl mleka celkem) a taky jsme si pochutnali. :-) Asi to je opradu otazka zvyku a chute kazdeho.

  • Tereza | 11. 8. 2011 15:24

    Dobrý den, mohu se zeptat neni 100g cukru na 100g mouky nějak moc? =-O děkuji :-)

  • Eva P. | 21. 10. 2009 15:01

    Pravda, mozna jsem to nemela pojmenovat "buchta". V Cechach to mozna znamena neco nadychaného, nevim. tahle "buchta" ale nadychana neni, jak uz jsem psala, je to spis tlusta palacinka ;-)

  • Eva P. | 21. 10. 2009 14:59

    Jestli muzu upresnit- buchta trosku pripomina silnou palacinku, takze se, myslim, nezdrcla, ale ma to tak byt ;-) . Autorka.

  • Hanka Vr | 7. 10. 2009 18:47

    Díky, já to beru s rezervou, teprve začínám a učím se.. Akorát mně teda bylo líto surovin.. Ale až budu zkušenější, asi jí ještě šanci dám, tahle buchta vypadá vážně lákavě. - A na ten Koláč z pekla se podívám, děkuji Vám za tip! -

  • Eva Kolčavová | 7. 10. 2009 08:17

    Hanko, nic si z toho nedělejte. Dopadla jsem úplně stejně. Zdrclo se to a bylo to jakoby nedopečené v prostředku. A to nejsem žádný začátečník. Péc už tuto buchtu určitě nebudu :-(

  • Di - | 7. 10. 2009 08:13

    Učený z nebe nespad´, říká se u nás v rodině, příští pokus bude určitě, Hanko, úspěšnější. Zkustě Koláč z pekla, kde se pudink lije na těsto teprve na plechu, tohle je na první pokus přece jenom trochu riskantní. Držím palce!

  • Hanka Vr | 7. 10. 2009 01:06

    Bohužel se mi nepovedla... vypadá zdrcnutě a nedopečeně uprostřed. Ale byl to můj první pokus o pečení vůbec...

  • Pája | 11. 7. 2008 13:33

    Dnes jsm ho upekla a dávám jedna s hvězdičkou! Je výborný, těsto se úplně rozpývá na jazyku. Do Zakysané smetany jsem přidala asi půlku velkého bélého jogurtu, aby bylo více polevy a je to mňamka. snad něco zbyde i rodině... :)

  • Pavla Kozáková | 11. 7. 2008 13:32

    Dnes jsm ho upekla a dávám jedna s hvězdičkou! Je výborný, těsto se úplně rozpývá na jazyku. Do Zakysané smetany jsem přidala asi půlku velkého bélého jogurtu, aby bylo více polevy a je to mňamka. snad něco zbyde i rodině... :)

  • Petra Zembinská | 15. 4. 2007 13:06

    Dopoledne jsem ho upekla a teďka jsme ho ochutnali. Moc nám chutná.

  • Gábina Houšková | 21. 3. 2007 13:12

    Aháá, tak to mě taky zmátlo, taky jsem si myslela, že se dá na plech nejdřív těsto a na něj ten uvařený pudink. Tohle je ovšem jiný recept. To určitě vyzkouším.

  • NMarta | 21. 3. 2007 11:47

    Paní Evo děkuji, zmátly mě komentáře....

  • Eva P. | 21. 3. 2007 11:13

    V tomto receptu ho pridavame do testa a potom peceme. Pudink musi byt tekuty (takze ne uplne vychlazeny), aby se dobre s testem promichal a nevznikly hrudky. Vznikne takové hustsi palacinkové testo. Dobrou chut !

  • NMarta | 21. 3. 2007 10:50

    Prosím, ten pudink se přidá do těsta nebo až na těsto? Jsem nějak zmatená.

  • Eva P. | 21. 3. 2007 07:58

    Ja osobne si nejdrive uvarim pudink, potom pripravim testo a pridam jeste teply pudink.Jestli vam staci mezi tim vychladnout, na tom myslim moc nezalezi.Pokusila jsem se poslat i fotku, ale nejak to nejde.

  • Sísa | 21. 3. 2007 07:23

    Já ten uvařený a jen teplý puding polévám na syrové těsto. Zakysanou smetanu sypu jemně skořicí.

  • Lenka K. | 20. 3. 2007 22:05

    puding by měl být takový vlažný...stačí, když v něm udržítě prst, rozhodně by neměl před nalitím na těsto začít tuhnout

  • Marie | 20. 3. 2007 09:05

    Mám dotaz, pudink má být uvařený a vychladlý ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Mléko Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meruňkové knedlíky po lechtalsku

Meruňkové knedlíky po lechtalsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Krupičková polévka s vejcem

Krupičková polévka s vejcem

Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Brokolicový salát s nivou II.

Brokolicový salát s nivou II.

Kafíčkový moučník

Kafíčkový moučník

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Mangovo-banánové smoothie

Mangovo-banánové smoothie

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

58
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
41
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
35
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
35
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
34
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
AHA.cz Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Krásná misska Kadeřábková ve špitále: „Šlo o něco hodně otravného!“

Krásná misska Kadeřábková ve špitále: „Šlo o něco hodně otravného!“

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

Další doporučené recepty:

Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková mňamka
Pudinková mňamka
Pudinkové čtverečky
Pudinkové čtverečky
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
  • Recepty.cz
  • Pudinková buchta rychlá a slabá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact