Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Rybí pomazánka s tvarohem
Papriková pomazánka II.
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Ananasová bábovka - vláčná
Chilli con carne
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč