Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Tvarohové řezy trojbarevné
Čínské nudle s masem a žampióny
Zapečené kuřecí závitky II.
Kokosová očka
Kapustový prívarok
Double švestkový koláč
Skvělý pečený čaj
Losos (nejen) v bylinkách
Brokolice na mozeček po našem
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem