Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Dvoubarevná roláda
Čebureky II.
Volská oka speciál
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Angreštový pudink s černým rybízem
Cuketový quiche
Kokosové vánoční cukroví
Závin z listového těsta se zelím a…
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky
Rumové kuličky nepečené a snadné