Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Olejová bábovka s kakaem
Rybízový linecký koláč
Polévka z hlívy ústřičné
Žampionová polévka se zakysanou…
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky