Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Vajíčková lahůdková pomazánka
Kuře „strejdy z Hlinska“
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Jablečný závin
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Rafaelo se salkem
Biskupský chlebíček - hrnkový
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky