Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Zapečená růžičková kapusta podle…
Jarní ředkvičková pochoutka
Bílkové kostky
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake