Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Šafránová rýže
Pórková polévka s krupicí
Sojčí těstovinový salát
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Kuřecí prsíčka v tatarce
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
"Braunýs"
Rizoto s hlívou
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Rýžový nákyp s meruňkami
Chalupářské poháry