Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Švestkový koláč nohama nahoru
Bábovka z jogurtu
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Severoafrická cizrnová polévka
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Hrníčkový chleba
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát