Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Pařeznická bramboračka
Palačinky s jahodovým přelivem
Rýže se zelím a mletým masem
Králík na hořčici II
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Ostrá papriková krémová polévka
Jednoduché tiramisu
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros