Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Žluté řezy se sněhem
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Houbový kuba II.
Jablečný koláč s ořechy
Výborné ananasové řezy
Kakaovo-kokosové muffiny
Treska na gril
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Rizoto s vepřovou konzervou
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Cukeťák z trouby
Čokoládová buchta z cukety