Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Neapolské nudle
Hned měkké vánoční perníčky
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Koleno v alobalu na grilu
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Cuketa v sýrové omáčce
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Cuketovomrkvové placky
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou