Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Medová ňadra na houbách
Nepečený jablkový dort
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Bramborovo-špenátová polévka
Špenátové placičky se sýrem
Cuketové placky
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort