Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Tatranské kuře
Zelňačka s mletým masem
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Jednoduché špenátové špecle
Bramboráky se slaninou
Květákové řízky
Kouzelný vaječný koňak
Švestkový crumble
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Pudinkové cukroví
Klasický recept na polevu na perníčky
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví