Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Zapečené rybí filety
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Měkké sušenky s čokoládou
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Špenátová omeleta
Bageta se sýry - zapečená
Květákové makarony
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Pomazánka z pečeného česneku
Nejlepší vaječný likér
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč