Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Grilované kuře
Houbové karbanátky III.
Pudinkový dort z listového těsta a…
Kokosová bábovka III.
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Fazolky s Nivou
Dušené zelí - zadělávané
Dršťková polévka I.
Kynuté makové buchty
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Malinová vosí hnízda
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky