Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Falešné španělské ptáčky
Pařížský dort - Harlekýn
Kuřecí řízečky - marinované
Valašské koláče - Frgále
Kokosovo-tvarohová roláda
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Jednoduchá rajská polévka s paprikou
Masové závitky v zelí
Ledový salát jako příloha
Fajitas v tortille
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Vídeňský bramborový salát
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…