• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks pstruh
    • 5
      plátek slanina
    • 1
      ks pomeranč
    • 4
      plátek máslo
    • mletá paprika na posypání
    • koření - bylinkové máslo
    • sůl
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Pstruha očistíme, osušíme a osolíme. Zevnitř a zvenku posypeme kořením bylinkové máslo. Dovnitř vložíme 2 plátky másla a 2 kousky oloupaného pomeranče (co se vejde). Na alobal si položíme plátky slaniny. Pstruha položíme na slaninu a zabalíme ho do ní. Navrch dáme 2 plátky másla, zbytek pomeranče a jemně posypeme sladkou paprikou. Alobal dobře zabalíme tak, aby při grilování máslo nevyteklo.
2
Grilujeme v troubě na 170 °C po dobu 15 min. Po 15 min rozbalíme alobal tak, aby nevyteklo máslo, dáme zpět do trouby a necháme dogrilovat dozlatova cca 5 min. Pozor pokud se chystáte grilovat na klasickém grilu (venku), doba grilování se razantně zkracuje. Doporučuji vyzkoušet poprvé doma v troubě<BR>
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

Pstruh s rajčatovou salsou a…

Apulijský pstruh na grilu

Apulijský pstruh na grilu

Plněný hermelín na grilu

Plněný hermelín na grilu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Brumla | 24. 12. 2014 21:23

    Nevím, jestli byla chyba u mě, ale troubu jsem měl předehřátou právě na těch 170, stanovené časy jsem dodržel, a ryba mi připadala dosti nedodělaná. Tipnul bych to na to zabalení do alobalu, raději zkusím další porci bez balení.

  • Petr | 26. 8. 2012 11:06

    Paprika je jen na barvu, doporučuji pomeranče vybírat extrémně pečlivě a nakrájet na jemné plátky.

  • debil | 7. 10. 2010 13:08

    <3 <3 <3 :-X :-* 8-) :-$ O:-)

  • ladka stafl | 31. 5. 2010 10:45

    já poprášila uzenou paprikou a k tomu pomeranči to sedělo :-))

  • Marek Kašpar | 22. 5. 2010 11:47

    Paprika je pouze na ozdobu, udělá to pěknou barvu:-)

  • Ladia - | 20. 5. 2010 11:51

    To zní báječně... Jenom vynechám tu papriku, ta mi tam moc nesedí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh Grilování & BBQ Grilované ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Koření - Bylinkové máslo Máslo Mletá paprika Pomeranč Pstruh Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Vepřové závitky v římském hrnci

Vepřové závitky v římském hrnci

Jahodové pokušení

Jahodové pokušení

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Nivová pomazánka s mozzarelou

Nivová pomazánka s mozzarelou

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Malý korpus

Malý korpus

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

74
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
70
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…
54
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…
41
Vegetariánský burger z tofu
Vegetariánský burger z…
37
Lasagne s mletým masem
Lasagne s mletým masem

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Horoskopy, hvězdy, tarotové karty. Proč nás lákají, i když jim stoprocentně nevěříme?

Horoskopy, hvězdy, tarotové karty. Proč nás lákají, i když jim stoprocentně nevěříme?

Blesk.cz Agáta po soudu Dopity se Soukupem: Už toho mám po krk!

Agáta po soudu Dopity se Soukupem: Už toho mám po krk!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Další doporučené recepty:

Pstrokata kasza
Pstrokata kasza
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na másle
Pstruh na másle
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na másle s kmínem
  • Recepty.cz
  • Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact