• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pštrosí vejce II.
Napište svůj komentář k receptu

Pštrosí vejce II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pštrosí vejce II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • 100
      g hladká mouka
    • 10
      ks vejce (2 ks vařené na tvrdo)
    • strouhanka
    • pepř mletý
    • 400
      g mleté maso
    • 200
      g sýr
    • koření (Do mletého masa)

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso promícháme s 2 vejci, sýrem, moukou a kořením. Oloupaná vařená vejce obalíme masovou směsí, potom je obalíme ve strouhance a zvolna smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran.

RADA: Velikonoční recepty a tipy, které musíte vyzkoušet!

2
Usmažené rozkrojíme a podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Může se podávat i s hrachovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Skotská vejce podle The Real Meat Society

Skotská vejce podle The Real Meat…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vladula | 5. 4. 2015 19:38

    nemělo by být v ingrediencích spíš 2 vejce nevařená do masové směsy a ostaní vejce vařená připravená na obalení? Přijde mi to příliš masa na 2 vejce natvrdo. Radka se nejspíš držela striktně tímto návodem, proto měla spoustu masa. Jinak jsem z 500 g masa vytvořila 6 ks pštrosáků a byli vynikající :-)

  • Petr | 20. 2. 2013 12:37

    To bude nejspis tim, zes je obalila v ohodne vic masa... :-D

  • Radka | 20. 2. 2013 12:01

    Smažit to šlo dost blbě, měla jsem je dát taky radši do trouby, ale jinak dobrý a měla jsem je jinačí než na obrázku, byly o hodně víc obalený masem.

  • D@r!nk@ | 8. 10. 2010 13:12

    Výborné, akorát jsem to nesmažila, ale upekla na plechu v troubě, nebylo to tak tučné :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Masové kuličky Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Koření Mleté maso Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorové maso

Mramorové maso

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Těstoviny se špenátem a žampiony

Těstoviny se špenátem a žampiony

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Kuřecí na houbách pro začínající kuchaře

Kuřecí na houbách pro začínající…

Omáčka "šufrung" na špagety

Omáčka "šufrung" na špagety

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

28
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
19
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
18
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Standa Hložek oživil dávno zapomenutou píseň ze Slunce, seno… Po 36 letech

Standa Hložek oživil dávno zapomenutou píseň ze Slunce, seno… Po 36 letech

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Další doporučené recepty:

Pšenično-žitný chléb
Pšenično-žitný chléb
Pštrosí maso s rozmarýnem
Pštrosí maso s rozmarýnem
Pštrosí vejce - pečená
Pštrosí vejce - pečená
Ptačí jidášky
Ptačí jidášky
Ptáčky z telecího s krupicovými noky
Ptáčky z telecího s krupicovými noky
Ptáčky ze sardelky
Ptáčky ze sardelky
  • Recepty.cz
  • Pštrosí vejce II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact