• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v zeleninovém kabátku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 2
      ks mrkev vetší
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      ks kořen petržele
    • 4
      ks vejce 3 -
    • 2
      lžíce koření - adžika
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa prokrojením snížíme o polovinu, takže z jednoho prsa budeme mít dva řízky, nebo prso nakrájíme na více menších plátků. Maso osolíme a opepříme.
2
Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a smícháme s kořením a vajíčky.
3
V zeleninové směsi maso obalíme. Dbáme hlavně na nanesení zeleniny na jednu stranu, na tu druhou můžeme zeleninu nandat až při smažení na pánvi. Obalování není nijak pracné, jen se lépe dělá rukama než pomocí vidličky.
4
Řízky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova nejprve z jedné a pak z druhé strany. Neobracíme dřív než je pěkně zlatavý a zelenina se nám na řízku bez problému udrží.
5
Podáváme s bramborovou přílohou.
6
*Řízky jsou výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kořeněná prsíčka v kabátku

Kořeněná prsíčka v kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Holubová | 8. 10. 2015 13:03

    Výborné řízky, :-)) díky moc za recept.

  • Petra | 20. 4. 2014 12:16

    Do těstíčka jsem dala trochu mouky, tak se mi to patlalo ještě víc, ale nakonec to byla uplná lahoda.

  • Ája | 29. 6. 2013 14:27

    Trochu špinavé ruce, ale hodně dobrý oběd, děkuju.

  • Katka | 13. 2. 2013 12:14

    velký dík za celou rodinu :))

  • Markéta Malá | 9. 8. 2012 16:56

    Báječný recept , děkuju :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2012 08:40

    Neměla jsem koření Adžika, tak jsem do vajíček přidala jen mletou papriku a česnek, a nemělo to chybu, moc jsme si pochutnali. Ještě dva řízečky zbyly, tak se těším na studenou verzi :)

  • Josef Janáček | 20. 2. 2012 18:41

    Doporučuji osolit více než obvykle,řízky byly v zelenině slané málo,ale jinak velmi dobrý recept,který stál za zkoušku.Líbil se mi i ruční kontakt s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Drůbeží Oběd Večeře Smažení Velikonoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kořen petržele Koření - Adžika Kuřecí prsa Malý celer Mrkev Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety zapečené se zeleninou

Špagety zapečené se zeleninou

Houbové karbanátky III.

Houbové karbanátky III.

Červená čočka se sýrem

Červená čočka se sýrem

Nepečený moučník (dobrotka)

Nepečený moučník (dobrotka)

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Boršč III.

Boršč III.

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstoviny s houbovou smaženicí

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

381
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…
142
Pečené brambory s česnekem a citronem
Pečené brambory s…
75
Hrnková čokoládová bábovka s polevou
Hrnková čokoládová…
35
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
33
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Jemné pudinkové řezy s…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč
Prune tart aneb netradičně opilý…
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact