• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v saténu
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v saténu

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v saténu
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • koření Na steaky
  • Těstíčko
    • mandlové lupínky - loupané
    • vegeta
    • hladká mouka
    • voda Či mléko
    • petrželová nať Čerstvá
    • bazalka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prso si rozkrojíme na dva kusy, rozklepeme jej a okořeníme.
2
**Příprava těstíčka**: do mísy - mouka, lupínky, vegeta, vejce, nasekaná petrželová nať a nasekaná bazalka, voda nebo mléko. Těstíčko zamícháme tak, aby mělo kašovitou konzistenci, no prostě tak, aby nám neboli vám nezklouzlo z masa. Již připravené plátky masa obalíme v těstíčku a dáme smažit do rozpáleného oleje, když chytá příjemně zlatavou barvu, tak je vyndáme z oleje a necháme chvilinku na ubrousku okapat. Kdo to už nevydrží, tak to může sníst samozřejmě hned, jde jenom o snížení tuku v jídle, protože to je dneska trendem.
3
Podáváme s různě upravenými brambory - já osobně bych doporučil americké brambory, které po upečení či usmažení vylepšíme česnekem, solí a máslem = americké brambory s česnekovým máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anina | 20. 9. 2006 11:23

    Moc dobrý jídlo.

  • ELA | 14. 9. 2006 09:32

    to my preventivně šplháme, abyste tu s námi zůstal :o)

  • martin jirout | 14. 9. 2006 00:16

    děkuji za vaše užasné komentáře, vždy mě dokážou velice potěšit....a jsou skvělou motivací vám psát další a další receptíky

  • Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 19:38

    Hanko, mandlové lupínky jsou plátky mandlí a najdete je v supermarketech hned vedle celých mandlí:-)

  • Hana P. | 13. 9. 2006 18:19

    Tak tohle bude ale "žrádýlko" ! A kdepak jsou k sehnání mandlové lupínky?

  • Tereza Martínková | 13. 9. 2006 14:29

    Martine, opravdu máte názvy jídel přímo úchvatné!!!...a po přečtení tohohle receptu se mi už šíleně blíhají sliny:)))

  • Airan | 13. 9. 2006 12:11

    Tohle vypada silne jedle:-)) Dobry napad, dekuji

  • Anonym | 13. 9. 2006 11:08

    nejen názvy :-))

  • Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 10:42

    Martine, máte úžasné názvy jídel:-)))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Hladká mouka Koření Kuřecí maso Mandlové lupínky - loupané Petrželová nať Rostlinný olej Vegeta Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí pečeně na divoko

Hovězí pečeně na divoko

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Lívance s tvarglemi

Lívance s tvarglemi

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Pečené sladké brambory s řepou

Pečené sladké brambory s řepou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

42
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
40
Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamské palačinky s…
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
37
Milionová polévka
Milionová polévka

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Nový koníček krásné Kate: Princezna včelaří!

Nový koníček krásné Kate: Princezna včelaří!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Prsíčka v saténu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact