• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Prošívaná deka s ovocem

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prošívaná deka s ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Odměřujeme na 2 dl sklenice
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      sklenice cukr
    • 3
      lžíce kakao
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 0,50
      sklenice mléko
    • 4
      ks vejce
  • Náplň
    • 3
      lžíce cukr
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g kandované ovoce
    • 500
      g měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

1
Všechny sypké přísady dáme do mísy, zaděláme olejem, vejci a mlékem v lité těsto. Rozprostřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem. Uhladíme a na celý povrch těsta nastříkáme zdobícím sáčkem nebo sáčkem od mléka s uříznutým rohem mřížku z tvarohové náplně. Tvarohové mřížky ozdobíme jemně nasekaným kandovaným ovocem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renata | 17. 5. 2006 18:30

    Dobrý, ztracily jsme kuchařku tak sláva našel se receptík.Mám sním dobré zkušenosti, peču ho už několik let

  • Zdena z JM | 26. 4. 2006 13:36

    Chuťově ušel,ale špatně se jedl.Rozpadal se.

  • Verulinka | 22. 10. 2005 12:02

    Pekla jsem včera a dnes jsme koláč snídali. Vypadá moc hezky s těmi bílými mřížkami na kakaovém těstě. Zdál se nám ale trochu sušší. Dělala jsem s borůvkami, ale na kakaovém těstě moc nevyniknou.

  • Lidka | 21. 10. 2005 19:26

    Myslíte, že tento koláč zvládnu? Je mi 15, nemám zkušenosti s pečením,mamča také moc nepeče, ale hrozně ráda to jím. Asi to vyzkouším, jenom bych potřebovala vědět jak to mám pect dlouho v elektrické nebo horkovzdušné troubě a na kolik stupňů

  • Alina | 19. 10. 2005 17:58

    S ovocem mezi tvarohem, fakt výborné

  • Stanislava Novotná | 8. 10. 2005 20:27

    Mezi tvarohové mřížky dávám barevné čerstvé ovoce - jahod, borůvky, neruňky apod. a tvarohové mřížky posypu sekanými ořechy, to je potom chuťovka

  • Vlastimila Vacková | 7. 10. 2005 19:43

    Buchta je moc fajn, i hezká na vzhled

  • Kája | 7. 10. 2005 19:39

    Výborná buchta, rychlá a dobrá, místo kandovaného ovoce nahrazuji někdy syrovým ovocem nebo mraženým hlavně jahodami nebo malinami. Dávám je na těsto mezi mřížky tvarohu , to je pochoutka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Kandované ovoce Měkký tvaroh Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Buchta z cizrny

Buchta z cizrny

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

216
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
60
Klasické lečo
Klasické lečo
38
Čokoládové cupcaky s mascarpone krémem
Čokoládové cupcaky s…
34
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact