• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Prokládaný bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Prokládaný bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prokládaný bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory strouhané, syrové
    • 1
      plátek vepřová krkovice nebo libový bůček
    • 70
      g hrubá mouka
    • 1
      svazek česnek
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme a necháme uležet.
2
Na pánev dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta.
3
Vrstev může být libovolný počet.
4
Pečeme asi 60-100 minut na 200 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prokládaný lilek

Prokládaný lilek

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Bramborák se smetanou

Bramborák se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 20. 11. 2007 17:55

    Tento recept pochazi z bramborove kucharky Vesnice roku 2007 v kraji VYSOCINA.Mam ho pred sebou,je uplne navlas stejne napsany.Vyzkousela jsem ho,je to dobre,ale trva to dlouho.Dela se to opravdu v pekaci.Znam to ale i na panvi,tam se to proklada uzenym nebo buckem ci co je po ruce.

  • Kuchařka on-line | 20. 11. 2007 15:11

    Ano, samozřejmě.

  • Lusinda | 20. 11. 2007 14:24

    Kuchařko on-line,ten duplicitní recept byl vymazán?

  • Lusinda | 20. 11. 2007 12:54

    viz Bramborák a kuřecí Michaela ze 17.11.

  • Martina | 20. 11. 2007 12:05

    Tak tady pročítám Vaše komentáře, ale nechápu proč mluvíte o tom, že bramborák budete smažit 2 hodiny, když je tam jasně uvedeno PEČEME asi 60-100min. na 200 st. Snad jen , že paní Jana zaměnila pánev za pekáč. Ovšem v množství uvedených ingrediencí Vám dávám za pravdu. Kilo brambor a jeden plátek masa? Taky je docela těžké zde najít shodné recepty, když každý má jiný název a vůbec mně nevadí, že je zde v obdobách několikrát, stejně dám hodně na komentáře, i když už to taky někdy nevyšlo.

  • Daniella O. | 19. 11. 2007 19:56

    Tento recept uz je zde vlozen , ale s presnejsim a nematoucim postupem. Jsem na strane Di, ktera uz nekolikrat upozornovala na vkladani stale stejnych receptu. Povazuji to za chybu autora, ktery nedokaze obetovat par minut, aby se presvedsil, jestli nejaky podobny nebo shodny recept jiz nebyl zverejnen. Navic postup prace, (smazit na panvi bramborak bezmala 2 hodiny) je takovy nesmysl, ze na to nastesti prisla i dcera, ktera tyto stranky miluje a zacina diky nim sama varit, coz mi dela velikou radost, ale v tomto pripade kdyby se drzela postupu, mohli jsme take vyhoret.

  • Helena Pešková | 19. 11. 2007 18:09

    Máte děvčata naprostou pravdu, já tento recept znám a dělám už léta, pod názvem ˇČerchovský kotlet "/ když je maso z pečeně / nebo Ondrášovský řízek / maso je z vepř.kýty / nebo Jesenický řízek / maso je z kuřecích prsíček / zkrátka a dobře, myslím, že to pod různými názvy zná většina lidiček, co se o vaření zajímá, ale v tomto receptu považuji také za chybu uvedené množství brambor,dobu pečení a neurčené množství masa..

  • Severová | 19. 11. 2007 13:51

    Tento recept znám tak, že se dá na pánec vrstva připraveného těsta (jako na bramborák), pak se položí plátek uzeného masa - např. krkovičky, na to zase bramborákové těsto a dokřupava se upeče.Uzené je vlastně už samo o sobě měkké, tak že se vlastně mezi tím těstem jen ohřeje.Takto psaný recept bych dala asi na vymaštěný plech do trouby.

  • Marsí | 19. 11. 2007 13:06

    U nás se dělá podobně Fryštátský řízek, na pánev se dá masa podobná bramboráku, na to plátek masíčka, na to opět bramboráková směs a nechá se to na pánvi osmažit z obou stran, pomalu, aby se i maso uvnitř prosmažilo. Kdybych to ale měla dělat hodinu jednu porci, tak bych to jistě musela vyhodit, takže tipuji, že si autorka spletla pánev s pekáčem...:-)))

  • Hela - | 19. 11. 2007 12:22

    Čtu to dobře, že na pánev dáme brambory, jeden plátek masa a peču to více než 1 a půl hodiny při 200 °C? Čekala bych, že to dám na plech, ale to by muselo být více masa, nebo to peču na pánvi na plotně a pak je moc brambor a málo masa a navíc při té teplotě by to bylo tak do půl hodiny hotové. Tak nevím...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hrubá mouka Majoránka Pepř mletý Sůl Vejce Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný salát s jogurtem

Ovocný salát s jogurtem

Šopský salát jinak

Šopský salát jinak

Rybí pomazánka od Moni

Rybí pomazánka od Moni

Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách

Ryba z trouby: na zelenině a…

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Polévka z medvědího česneku

Polévka z medvědího česneku

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Bramborový salát s okurkou a koprem

Bramborový salát s okurkou a koprem

Doporučujeme

65 minut
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí

Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí

50 minut
Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

10 minut
Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou

Pečené kapří hranolky s tymiánem a…

50 minut
Štědrovečerní hrachová polévka

Štědrovečerní hrachová polévka

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Smažený kapr bez kostí

Smažený kapr bez kostí

50 minut
Jemná rybí polévka

Jemná rybí polévka

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

18
Babiččina zelňačka
Babiččina zelňačka
17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
16
Rychlá hrachová polévka
Rychlá hrachová polévka
16
Česneková pomazánka se sýrem
Česneková pomazánka se…
15
Vánoční jihočeský kuba
Vánoční jihočeský kuba

Zajímavé články

Vánoční kapr 7x jinak: Smažený, marinovaný i zdravá verze z trouby
Vánoční kapr 7x jinak: Smažený, marinovaný i…
Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z nádobí?
Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z…
Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý den
Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý…
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou, pečená na pivě i v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou,…
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky Absolonové, dokonalou Ivety Fabešové nebo zdravou Ivky z MasterChefa
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky…
AHA.cz Umlkl hlas Kevina ze Sám doma: Herec prohrál boj s démony

Umlkl hlas Kevina ze Sám doma: Herec prohrál boj s démony

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí pro své blízké

Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí pro své blízké

Blesk pro ženy Retro Vánoce: Jak vypadala výzdoba v Československu a ve světě?

Retro Vánoce: Jak vypadala výzdoba v Československu a ve světě?

Ženy.cz Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Blesk.cz Zatčení Karlose Vémoly: Kam zmizela Lela s dětmi?!

Zatčení Karlose Vémoly: Kam zmizela Lela s dětmi?!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Nejoblíbenější cukroví podle znamení zvěrokruhu: Raci milují vosí hnízda, Lvi zase vanilkové rohlíčky

Nejoblíbenější cukroví podle znamení zvěrokruhu: Raci milují vosí hnízda, Lvi zase vanilkové rohlíčky

  • Recepty.cz
  • Prokládaný bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact