• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prokládaný bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Prokládaný bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prokládaný bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory strouhané, syrové
    • 1
      plátek vepřová krkovice nebo libový bůček
    • 70
      g hrubá mouka
    • 1
      svazek česnek
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme a necháme uležet.
2
Na pánev dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta.
3
Vrstev může být libovolný počet.
4
Pečeme asi 60-100 minut na 200 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prokládaný lilek

Prokládaný lilek

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Bramborák se smetanou

Bramborák se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 20. 11. 2007 17:55

    Tento recept pochazi z bramborove kucharky Vesnice roku 2007 v kraji VYSOCINA.Mam ho pred sebou,je uplne navlas stejne napsany.Vyzkousela jsem ho,je to dobre,ale trva to dlouho.Dela se to opravdu v pekaci.Znam to ale i na panvi,tam se to proklada uzenym nebo buckem ci co je po ruce.

  • Kuchařka on-line | 20. 11. 2007 15:11

    Ano, samozřejmě.

  • Lusinda | 20. 11. 2007 14:24

    Kuchařko on-line,ten duplicitní recept byl vymazán?

  • Lusinda | 20. 11. 2007 12:54

    viz Bramborák a kuřecí Michaela ze 17.11.

  • Martina | 20. 11. 2007 12:05

    Tak tady pročítám Vaše komentáře, ale nechápu proč mluvíte o tom, že bramborák budete smažit 2 hodiny, když je tam jasně uvedeno PEČEME asi 60-100min. na 200 st. Snad jen , že paní Jana zaměnila pánev za pekáč. Ovšem v množství uvedených ingrediencí Vám dávám za pravdu. Kilo brambor a jeden plátek masa? Taky je docela těžké zde najít shodné recepty, když každý má jiný název a vůbec mně nevadí, že je zde v obdobách několikrát, stejně dám hodně na komentáře, i když už to taky někdy nevyšlo.

  • Daniella O. | 19. 11. 2007 19:56

    Tento recept uz je zde vlozen , ale s presnejsim a nematoucim postupem. Jsem na strane Di, ktera uz nekolikrat upozornovala na vkladani stale stejnych receptu. Povazuji to za chybu autora, ktery nedokaze obetovat par minut, aby se presvedsil, jestli nejaky podobny nebo shodny recept jiz nebyl zverejnen. Navic postup prace, (smazit na panvi bramborak bezmala 2 hodiny) je takovy nesmysl, ze na to nastesti prisla i dcera, ktera tyto stranky miluje a zacina diky nim sama varit, coz mi dela velikou radost, ale v tomto pripade kdyby se drzela postupu, mohli jsme take vyhoret.

  • Helena Pešková | 19. 11. 2007 18:09

    Máte děvčata naprostou pravdu, já tento recept znám a dělám už léta, pod názvem ˇČerchovský kotlet "/ když je maso z pečeně / nebo Ondrášovský řízek / maso je z vepř.kýty / nebo Jesenický řízek / maso je z kuřecích prsíček / zkrátka a dobře, myslím, že to pod různými názvy zná většina lidiček, co se o vaření zajímá, ale v tomto receptu považuji také za chybu uvedené množství brambor,dobu pečení a neurčené množství masa..

  • Severová | 19. 11. 2007 13:51

    Tento recept znám tak, že se dá na pánec vrstva připraveného těsta (jako na bramborák), pak se položí plátek uzeného masa - např. krkovičky, na to zase bramborákové těsto a dokřupava se upeče.Uzené je vlastně už samo o sobě měkké, tak že se vlastně mezi tím těstem jen ohřeje.Takto psaný recept bych dala asi na vymaštěný plech do trouby.

  • Marsí | 19. 11. 2007 13:06

    U nás se dělá podobně Fryštátský řízek, na pánev se dá masa podobná bramboráku, na to plátek masíčka, na to opět bramboráková směs a nechá se to na pánvi osmažit z obou stran, pomalu, aby se i maso uvnitř prosmažilo. Kdybych to ale měla dělat hodinu jednu porci, tak bych to jistě musela vyhodit, takže tipuji, že si autorka spletla pánev s pekáčem...:-)))

  • Hela - | 19. 11. 2007 12:22

    Čtu to dobře, že na pánev dáme brambory, jeden plátek masa a peču to více než 1 a půl hodiny při 200 °C? Čekala bych, že to dám na plech, ale to by muselo být více masa, nebo to peču na pánvi na plotně a pak je moc brambor a málo masa a navíc při té teplotě by to bylo tak do půl hodiny hotové. Tak nevím...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hrubá mouka Majoránka Pepř mletý Sůl Vejce Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlý moučník

Rychlý moučník

Špenátová polévka slavnostní

Špenátová polévka slavnostní

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Skořicová buchta

Skořicová buchta

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Jednoduchá masová směs (nejen) se zelím

Jednoduchá masová směs (nejen) se…

Doporučujeme

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

41
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
34
Hrnkový cuketový perník
Hrnkový cuketový perník
31
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka

Zajímavé články

Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
AHA.cz Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Ženy.cz Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Blesk.cz Dědictví po zesnulé metalové legendě Ozzym (†76): Kdo dostane jeho miliardy?!

Dědictví po zesnulé metalové legendě Ozzym (†76): Kdo dostane jeho miliardy?!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

  • Recepty.cz
  • Prokládaný bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact