• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 38
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g maso na řízky - drůbeží, vepřové
    • strouhaný křen - čerstvý
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 200
      g zakysaná smetana
    • ocet dle chuti (není nutný)
    • cukr krupice dle chti (není nutný)

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, můžeme mírně posypat drceným kmínem a po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutilo. Připravené řízky osmažíme z obou stran dozlatova a uložíme v teple.
2
Do výpeku nasypeme mouku, necháme ji zpěnit, zalijeme vodou (cca 2,5 dcl), dobře promícháme a přivedeme k varu. Po provaření přidáme smetanu s čerstvě strouhaným křenem (množství dle jeho síly) a krátce povaříme, případně přilijeme trochu vody, dochutíme solí, cukrem, octem.
3
Podáváme s bramborem, noky nebo knedlíkem. Plátky masa na talíři přelijeme horkou omáčkou a posypeme křenem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Přírodní plátek se sýrovou omáčkou s medvědím česnekem

Přírodní plátek se sýrovou omáčkou s…

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Hrdinová | 23. 2. 2017 09:21

    Byla VYNIKAJÍCÍ. Děkuji.

  • Klára | 24. 5. 2016 08:05

    Tohle je bezvadný recept na křenovou omáčku, který ocení každý, kdo závodí s časem a hned po prvním uvaření si jí zamiluje. Není zdlouhavý, nemusí se shánět kdoví kolik věcí a taky se nemusí čekat na to, až maso vařením změkne, protože je hotové dřív než omáčka :-D

  • Nitkova Jitka | 16. 1. 2016 11:33

    Opravdu moc dobre. Jsem rada, ze jsem vyzkousela.

  • Alena | 20. 4. 2015 12:53

    Omáčka je výborná, děkuji.

  • Věra | 4. 1. 2015 17:42

    Tak dobrou omáčku jsem už dlouho nemuvařila a asi taky proto, že je to něco jiného a nového. Nadšená jsem byla i z toho, jak byla rychlá a snadná její příprava. Moc děkuji za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Ostatní Zálivky a omáčky Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Maso na řízky Ocet Olej Pepř mletý Strouhaný křen Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Olejová bábovka

Olejová bábovka

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Zapečené brambory se žampiony

Zapečené brambory se žampiony

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Dýňový koláč famózní

Dýňový koláč famózní

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Banánový dortík

Banánový dortík

Rýže s vejci

Rýže s vejci

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

266
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
167
Špecle s brokolicovou omáčkou
Špecle s brokolicovou…
52
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
38
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík
36
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Kuřecí maso na houbách…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Přírodní maso se žampionovým přelivem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Přírodní maso se žampiony - minutka
Přírodní maso se žampiony - minutka
Přírodní plátek s fazolkami
Přírodní plátek s fazolkami
Přírodní plátek s přelivem nejen z fenyklu
Přírodní plátek s přelivem nejen z…
Přírodní plátek se sýrovou omáčkou s medvědím česnekem
Přírodní plátek se sýrovou omáčkou s…
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou -…
  • Recepty.cz
  • Přírodní plátek s křenovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact