• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prima špagety s mletým masem
Napište svůj komentář k receptu

Prima špagety s mletým masem

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 62
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prima špagety s mletým masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      špagety
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 250
      g mleté maso
    • 6
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • 100
      g tvrdý sýr
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno krájenou cibuli, opečeme na ní mleté maso, osolíme, opepříme a vmícháme utřený česnek a majoránku. Za stálého míchání opékáme ze všech stran při střední teplotě.
2
Mezitím si dle návodu uvaříme špagety, scedíme a necháme okapat. Na talíř dáme špagety, přidáme horkou masovou směs, posypeme strouhaným sýrem a dle chuti přidáme kečup. Můžeme zdobit čerstvou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem

Špagety s mletým masem

Zapečené špagety s mletým masem

Zapečené špagety s mletým masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana Holá | 10. 2. 2009 19:20

    Dělám je hodně podobně jen taky přidávám masox a je to naprosto luxusní a jednoduchý recept!!! A když náhodou trochu masa zbyde, zapeču ho v troubě na toustových chlebech a posypu sýrem a je to naprosto úžasná dobrota!!!

  • Oldřich Gargulák | 5. 8. 2008 17:45

    Ubrat česneku, rajčata nebo peláty dusit s masem, místo mariány bazalku a budou to ŠPAGETY S RAGŮ. Když po struhadle přejedete Parmazánem nebo naší Gran Morávií, tak talíře budou vylizovat aj Taliáni...

  • alžběta pěkná | 5. 8. 2008 16:47

    moje mamka to dela s rajcatovou konzervou kde jsou i kusy rajcat a to je mnohem lepsi nez kecup nebo obycejne protlaky. ale musi se tam jeste pridat cukr aby to nebylo moc kysele a oregano to tam dela dobrou chut. kdo rad experimentuje muze zkusit pridat i trosku skorice, to udela dobrou chut hodne podobnou pravym italskym spagetam. tdava ty konzervy dve a kdyz je to moc ridke tak staci troska svetle instatni jisky. ja tohle jidlo zboznuju :)

  • Simča Sládková | 21. 7. 2008 01:15

    Tohle také vaříme - je to rychlovka a není to drahé. Do masa přidávám i oregáno a tak 2 - 3 lžičky kečupu. A v období hub tak 2 - 3 hrsti nadrobno nakrájných hub. A protože manžel je omáčkový, tak si smíchám lžičku škrobu v cca 2 dl vody, vliji do masové směsi a krátce povařím.

  • Jan Nový | 20. 7. 2008 22:20

    Já doporučuji namísto masa použít kočičí konzervu - nejlépe Kitekat s tuňákem. Špagety jsou pak pikantní, mají netradiční chuť a navíc ušetříte...

  • Blanka | 6. 4. 2008 18:36

    Recept výborný. Opravdu to byla (hlavně díky oregánu, bazalce a tymiánu) chuť jak v italské restauraci. Jen jsem bohužel natrefila na špatné mleté maso. Ale i tak recept ukládám a děkuji!

  • Danka Snášelová | 25. 7. 2007 14:59

    Uvedený recept dělám již delší dobu a všichni mají boule za ušima. Syn nemá rád mleté maso, ale v této omáčce ho miluje (je to takové haše v pikantní rajčatové omáčce). Na zvýraznění chuti je důležitý ČESNEK a OREGÁNO. Na cibulce orestuji mlété maso, které se snažím od sebe oddělit (rozcupovat) na velice malé kousky - drobečky. Potom přidám rozmačkaný česnek (kterým doopravdy nešetřím). Podliji vodou, přidám rajský protlak, kečup, sůl a nechám asi 15 minut dusit. My máme raději více omáčky, proto ke konci vaření přidám ještě více vody (vývar, masox,). Nakonec zahustím instatní světlou jíškou (Knorr). Dochutím sušeným oregánem, bazalkou, vegetou. Příloha:špagety. Hodí se i brambory. Recept hodnotím 1.

  • Zuzana D. | 24. 7. 2007 17:40

    Jo ještě: když se maso osmaží,podlévám ho masoxem a kečup přidávám hned.Pak nechám ještě tak 5-10min povařit.Maso má pak výraznější chuť

  • Zuzana D. | 24. 7. 2007 17:37

    chytrolini toho nakecaaji,ze anonyme?ale skutek utek.Dva roky myslim nejsou tak dlouha doba na to abys mohla delat ramena.Jinak spagety miluju a tanhle recept obzvlast!Takze vsem MILÝM kuchařkám zdar

  • anna | 31. 7. 2006 12:34

    ahojky, tohle vařím pokaždé když dělám špagety a myslíte si , že zbyde? Omyl, vyblízaný talíře i mísa, ve který potom nechávám "zbytek" na potom,ale vždy ji jen ušpiním, protože rodina to stihne zblajznout hned, takže žádný na "potom" není. výborný to je.

  • Lucie Hrabcová | 29. 7. 2006 12:22

    Myslím,že každý recept je dobrý, záleží na kuchařce!!!! To je pro ANONYMA!!!!!!!

  • Michaela Atherton | 27. 7. 2006 15:56

    Misto kecupu davam do masa omacku na Bolonske spagety, maso mi prijde chutnejsi.

  • péta | 27. 7. 2006 15:30

    také přidávám do masa již kečup, protlak nebo steril. rajčata v protlaku, místo majoránky dávám tymián, výborný recept

  • Romana | 10. 7. 2006 15:34

    Anonyme, když už děláš dva roky kukařku, můžeš napsat nějaký lepší.

  • Anonym | 10. 7. 2006 14:10

    už dva roky delam kuchařku a takový spatny recept jsem už dlouho nevidela

  • Petr | 23. 5. 2006 15:18

    Fakt super, ja to dělam tak, že vmicham velkou Lahev kečupu domasa jestě při vaření a nechám to ješte tak 10 minut

  • Monika Petřvalská | 3. 6. 2005 12:58

    Opravdu můžu jenom doporučit. Rychlé jídlo a hlavně chutné i levné, připíchali jsme kečup rovnou a chutnalo to i mému tříletému synovi. Akorát to nechat chvíli uležet aby ten česnek se trošku uležel. Jinak báječné.

  • myška Jenny | 5. 4. 2005 21:26

    Moc dobré, rychlé a masové. Přidávám též rajský protlak a k majoránce přidám bazalku. Bazalka je bazalka a žádné jiné koření nemá takovou chuť.

  • eva | 5. 4. 2005 16:29

    Ano, rychle a dobre....

  • abu | 15. 11. 2004 18:23

    Fakt vynikající, jen ten kečup vmíchám do opečeného masa ještě při vaření. Nebo i rajský protlak.

  • HANKA | 15. 11. 2004 17:55

    Můžu doporučit,je to rychlé a dobré.

  • Jarda | 25. 8. 2004 19:59

    To nevypadá špatně, myslím že se do toho půjdu, není to náročné a je do docela rychlé... a je tam maso...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody
Maso Přílohy Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Majoránka Mleté maso Pepř mletý Rostlinný olej Špagety Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Šklebíci z listového těsta

Šklebíci z listového těsta

Kuře Anča

Kuře Anča

Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

149
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
37
Francouzský dresing
Francouzský dresing
35
Souvlaki s tzatziki
Souvlaki s tzatziki
31
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
28
Salát se šunkou a vejci
Salát se šunkou a vejci

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Prima špagety s mletým masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact