Holandský řízek - sekaný vepřový…
Krůtí řízek s paprikovou krustou
Pavlišovský řízek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.
Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Ukrajinský boršč II.
Škvarkový chléb
Guláš v papiňáku
Rozpékané bylinkové brambory
Skrytý banánový koláč
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki