Holandský řízek - sekaný vepřový…
Krůtí řízek s paprikovou krustou
Pavlišovský řízek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.
Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.
Krémová slepičí polévka
Rebarborový koláč
Bramborák rodeo II.
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Masové závitky (nejen) se zelím
Zelňačka z uzených žeber
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake