Holandský řízek - sekaný vepřový…
Krůtí řízek s paprikovou krustou
Pavlišovský řízek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.
Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.
Husí játra jako předkrm
Hamburger úžasné chuti
Bramborovo-houskové knedlíky
Posvícenské koláčky
Roláda s nugátovým krémem
Kokosový dort s kakaovým krémem
Falešný tatarák z junioru
Syrečková pomazánka II.
Gulášová polévka s mrkví
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki