• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pravý upírský bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Pravý upírský bramborák

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • 1
      cibule
    • 15
      česnek
    • 2
      vejce
    • hladká mouka (Dle potřeby)
    • rostlinný olej
    • pepř mletý
    • majoránka
    • bazalka
    • drcený kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory nahrubo nastrouháme, mírně z nich vymačkáme šťávu, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, utřený česnek, rozšlehaná vejce, sůl, koření a hladkou mouku v takovém množství, aby vzniklo polotekuté těsto.
2
Z něj pak tvoříme bramboráky, které smažíme na oleji dozlatova. Pokud je chceme pojídat jen tak, je nejlepší použít na smažení lívanečník, bramboráčky jsou pravidelné, lákavé na pohled a při okrajích se nepřipalují.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pravý vlašský salát

Pravý vlašský salát

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Pravý staročeský smažený kapr

Pravý staročeský smažený kapr

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bramborami | 25. 3. 2013 12:28

    vyborny

  • Simča S.
    Simča S. | 3. 4. 2011 20:49

    Tak tohle jsou braboráky přesně podle naší chuti - česneku není nikdy dost!!! Jen tam nedávám kmín - nějak mi tam chuťově nejde....

  • MY | 6. 1. 2007 16:50

    vyborne doporucujeme s kurecimi kousky do bramboraku:)

  • Anonym | 1. 1. 2005 21:33

    mnam

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Majoránka Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pribináček domácí

Pribináček domácí

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Kmínové přírodní filety

Kmínové přírodní filety

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Karbanátky z brokolice

Karbanátky z brokolice

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

207
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
155
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
32
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
27
Zapečená brokolice s těstovinami
Zapečená brokolice s…
25
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Pravý americký Apple Pie
Pravý americký Apple Pie
Pravý segedínský guláš
Pravý segedínský guláš
Pravý staročeský smažený kapr
Pravý staročeský smažený kapr
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Pravý vlašský salát
Pravý vlašský salát
Pražené mandle
Pražené mandle
  • Recepty.cz
  • Pravý upírský bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact