• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pravé Chilli con carne II.
Napište svůj komentář k receptu

Pravé Chilli con carne II.

autor: Annie
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravé Chilli con carne II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1
      lžička oregáno
    • 0,50
      lžička chilli
    • pepř mletý
    • sůl
    • olivový olej
    • 2
      plechovka fazole kidney
    • 1
      plechovka rajčata nebo rajčatový protlak
    • 0,50
      lžička koriandrová semínka mleté

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a osmahneme do zlatova na olivovém oleji a přidáme rozdrobené hovězí maso. Když je maso hotové, přidáme všechno koření, promícháme a přimícháme nakrájená rajčata z konzervy i se šťávou (pokud použijeme protlak, je nutné přidat trochu vody) a nakonec slité fazole. Vše promícháme a necháme asi 5 min. vařit.
2
Do hotové směsi přimícháme uvařenou rýži (cca 2 varné sáčky nebo 1 hrnek ještě neuvařené rýže).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chilli con carne

Chilli con carne

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Chilli con carne V.

Chilli con carne V.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • TheKacabi
    TheKacabi | 17. 3. 2014 17:49

    výborné a rychlé... jen místo rýže (tatík není zrovna fanda) jsem dala čerstvý chleba :-) jediná drobnost (a to asi spíš ke mně než k receptu) - nasypala jsem tam ještě víc chilli než je v receptu a tatínkovi to přišlo málo :D

  • marketa | 1. 8. 2011 19:44

    ja ho varim take takto jen ryzi delam zvlast a potom je jako priloha. Moc dobreee :) mnam

  • Michaela Hlaváčková | 8. 10. 2008 22:50

    už ti někdo někdy řekl, že jsi trapnej, Jozefe...?

  • Anonym | 11. 9. 2007 13:46

    Výborné, doporučuji!

  • Lenka S. | 7. 9. 2007 13:20

    Takhle chytáte za slovo každého pane Jozefe? Jídlo jsem vařila a je moc dobré....vřele doporučuji

  • Anna Kolocová | 5. 9. 2007 18:46

    Samozřejmě, že to vím. Toto je ale recept přímo z Kolumbie (sice to není Mexiko, odkud toto jídlo pochází, ale tamější kuchyně je vlastně stejná) od rodilého Kolumbijce...

  • Anna Kolocová | 5. 9. 2007 18:45

    Samozřejmě, že to vím. Toto je ale recept přímo z Kolumbie (sice to není Mexiko, odkud toto jídlo pochází, ale tamější kuchyně je vlastně stejná) od rodilého Kolumbijce...

  • Jozef T. | 1. 9. 2007 12:34

    Predpokladám, ze viete, ze ziaden recept neexistuje ako pravý, pretoze v kazdej domácnosti sa varí podobne, ale vzdy trochu inác. Takze Vase Chili je Vase, ale nie "pravé".

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Chilli con carne
Maso Mleté Oběd Večeře Vaření Mexiko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Fazole Koriandrová semínka Mleté maso - hovězí Mletý kmín Olivový olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety plněné šunkou a sýrem

Kotlety plněné šunkou a sýrem

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Alibábovka

Alibábovka

Můj vlastní kuskus

Můj vlastní kuskus

Meruňkové smoothie

Meruňkové smoothie

Bezlepkový dortík do skleničky s vanilkou a mangem

Bezlepkový dortík do skleničky s…

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

27
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
18
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
16
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Pravé Chilli con carne II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact