• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prasátko pod švestkou
Napište svůj komentář k receptu

Prasátko pod švestkou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prasátko pod švestkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg brambory
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 100
      g slanina
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 4
      ks broskve celé
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, rozkrájíme podélně na polovinu a do každé vydlabeme jamku. Do jedné jamky dáme kostku sýra, do druhé kostku slaniny, spojíme a uložíme na vymazaný pekáč. Upečeme v troubě.
2
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran na oleji opečeme. Na každý řízek dáme broskev, na ni plátek šunky, plátek sýra a dáme na chvíli do trouby zapéct.
3
Ihned podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička pod peřinkou z mozzarelly

Krkovička pod peřinkou z mozzarelly

Roštěnky pod sněhem

Roštěnky pod sněhem

Kuřecí prsa pod peřinkou

Kuřecí prsa pod peřinkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 28. 11. 2005 06:59

    Prečo ten názov, to neviem, možno preto, že je to z bravčového mäsa a ak dáte celú broskyňu, mäsko má tučné bruško. Ale prečo pod slivkou... Ten recept som dostala už veľmi dávno pod týmto názvom, a ani dodávateľ receptu mi nevedel vysvetliť, odkieľ ten názov.

  • pupen Hons | 27. 11. 2005 21:58

    super recept:o)

  • Jana Wernischova | 27. 11. 2005 16:26

    Aby to bylo opravdu prasátko pod švestkou (mimochodem krásný název!!!), doporučovala bych tam ještě na vrcholek dát jednu povařenou sušenou švestku. Nebo ne?

  • Jana Povolná | 27. 11. 2005 15:51

    ...zajímavý název i recept....proč prasátko pod švestkou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskve Pepř mletý Plátkový sýr Slanina Sůl Šunka Tvrdý sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Plněné knedle ve vajíčku

Plněné knedle ve vajíčku

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

Přírodní plátky se zeleninou a…

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

180
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
162
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
89
Bramborovo-dýňový buřtguláš
Bramborovo-dýňový…
73
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní poke bowl s…
60
Banánové smoothie s avokádem
Banánové smoothie s…

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Sestra Krainové dostala fanoušky: Hezčí než Simona?!

Sestra Krainové dostala fanoušky: Hezčí než Simona?!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Prasátko pod švestkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact